hvordan man kan slå søvnløshed og få til at sove - del 2

Dette er del 2 af min artikel serie om at slå søvnløshed . Se linket til del 1 i afsnittet Ressourcer nedenfor . Jeg har kæmpet søvnløshed mig i årtier , og jeg håber , at denne info giver dig nogle forholdsregler samt :

1 .
Program din krop til at sove . Din krop elsker rutine . Du bliver nødt til at gøre din sengetid og din vække tid det samme hver dag . Men først skal du få din krop klar til at sove . Du er nødt til at give et underskud , og den måde at gøre det er at sætte tingene op på forhånd . . . . .

2 .

Moms med små børn vil sætte pris på dette trin især . Når du opretter din søvn tidsplan , ikke starte med din sengetid . Kommer på det fra den anden ende . Hvor meget tid bruger du virkelig har brug for i morgen ? Hvis du er nødt til at komme ud af døren på 07:00 , og det tage 45 minutter at få børnene ud af døren , og du skal 30 for at få klar og smække ned en skål fruityoos , ville logik tilsiger , at du skal stå op uden senere end 5:45 . Jeg ville argumentere for 5:30 i denne sag . Efterlad nogle ekstra tid til at finde dine nøgler , eller få en ny skjorte på junior , efter at han spreder havregrød på den første .
3 .
Nu hvor du har din slutpunkt , vi har brug for et startpunkt . Hvis du føler din bedste og forfrisket efter 8 timers søvn , tager din Wakeup tid og back up 7 timer . Jep , kort dig selv . Vi ønsker at opbygge et underskud her . Du er nødt til at være skånselsløs . Gør dette for 2 nætter , så giv dig selv en halv time for 2 nætter , og derefter indstille din sengetid for at give dig, hvad du har brug for . Ingen lur .
4 .
Hvis du har fulgt alle mine tips til dette punkt , bør du finde det som sengetid nærmer sig, du er søvnig . Din mave er ret tom , blæren ikke er fuld , og du har en dejlig køligt og mørkt sted at tage hen . Men du kan stadig være vågne om natten . Hvis dette sker , skal du ikke gå i panik .
blot snuppe en bog og læs i 20 minutter eller deromkring . Må ikke se tv , arbejde ( mit eget problem ) eller gøre noget andet, der vil holde dig involveret i mere end 20 minutter. Efter 20 minutter , gå tilbage i seng . Giv dig selv 20 minutter at komme til at sove . Hvis du ikke falder i søvn , få op igen. Skyl og gentag . Du vil opdage, at du sjældent nødt til at komme op mere end to gange.

5 .
Efter en uge på dette system , bør du opdage, at du sover bedre . Du kan stadig få lejlighedsvis dårlig nat , men samlet vil være at få mere og dybere søvn . I sidste rate , vil jeg forklare præcist, hvorfor du behøver IKKE sovepiller , og hvordan du vænne dig ud af dem , hvis du allerede tager dem . Du kan slå søvnløshed og få noget søvn-! uden piller

gode råd og advarsler


 • Det er bedst at bruge et vækkeur , der ikke forbliver tændt op-ellers vil holde rullende over at se på det en check tiden . Få en , der lyser op, hvis du trykker på toppen, eller slet ikke
 • Hvis du ikke allerede tager sovepiller , så don . t starte, før du læser Del 3
 • Ingen af min info er beregnet til at træde i stedet for lægens råd . Hvis du tror du kan have en underliggendebetingelse , at der forårsager din søvnløshed-få tjekket ud
 • !


  Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.