hvordan man skal behandle med anæmi under graviditeten

Graviditet og anæmi synes at gå hånd i hånd for mange kvinder . Læs mere om de enkle trin til behandling af jernmangel under graviditeten :

1 .
identificere tegn og symptomer på anæmi .
Træthed er ofte den mest udbredte indikator for graviditet anæmi , og i en krumme proces , en mangel på kosten jern er ansvarlig for. Jern er nødvendigt for at gøre hæmoglobin og hæmoglobin hjælper røde blodlegemer i kroppen til at opbevare og transportere ilt til , hvor det er nødvendigt . En utilstrækkelig mængde af hæmoglobin reducerer iltforsyning til organer og andre væv og fører til den frygtede tilstand kendt som " graviditet træthed " .
Andre tegn på blodmangel under graviditet omfatter bleg hud , tab af mentalt fokus eller manglende evne til at koncentrere sig , takykardi , og åndenød . Nogle af disse symptomer bør indberettes til din fødselslæge til evaluering .
2 .

Få testet for anæmi .
En simpel blodprøve kan bruges til at screene for anæmi i graviditeten , og baseret på resultaterne , kan din læge anbefale en ændring i din kost eller mundtlige jerntilskud . Må ikke blive overrasket , hvis lægen vil have dig til at blive testet oftere , hvis du har haft flere graviditeter i en kort periode , en historie om kraftige menstruationer , eller bærer flere babyer .
3 .

Forøg jern i din kost .
Den anbefalede indtag for jern er 27 mg dagligt i en gravid kvinde . For at få denne meget jern hver dag , skal du øge dit indtag af jern rige fødevarer . Jern rige fødevarer omfatter bønner , rødt kød , tørret frugt , bladgrøntsager grønne grøntsager , æg , og jern befæstede brød og kornprodukter .
4 .
Føj C-vitamin for at forbedre jernoptagelsen .
Din læge vil sandsynligvis anbefale en yderligere vitamin c supplement for dig at tage hver dag . Indtaget af ascorbinsyre hjælper kroppen med at optage jern fra de fødevarer, du spiser .

5 .
Rapport blødning til din læge .
blodtab, fra hæmorider eller pletblødning , kan sætte den gravide kvinde har øget risiko for anæmi . Blødning , du oplever , skal straks rapporteres for yderligere vurdering af din læge . De kan kræve, at du gennemgår hyppigere blodprøver eller har du begynder at tage en mundtlig jerntilskud .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.