hvordan man kan forberede barns første tand besøg

The American Academy of Pediatric Dentistry anbefaler , at et barn ser en tandlæge på eller efter hans første fødselsdag . De fleste pædiatriske besøg i det første år har været ledsaget af en immunisering eller skudt , så dit barn kan blive ængstelige se en tandlæge for første gang . At skabe positive oplevelser tidligt hjælper dit barn udvikle gode tandlæge vaner ned ad vejen . Her er nogle nyttige tips til at gøre denne første tand besøge en behagelig en
1 .
Få dit barn brugt til tandbehandling ved jævnligt at rense dit barns tænder med en blød børste til at fjerne plak og stimulere tandkødet . Hvis du ikke gør dette , begynde at bruge en mild tandpasta specielt designet til små børn eller små børn .
2 .
Start forberede din et år gamle ved at tage tid hver dag for at kigge ind i hans mund . Snak om hans tænder og tælle dem , der er kommet i forvejen. Gør dette til en sjov tid ved hjælp af et spejl og viser ham , hvordan sprudlende hans tænder er efter de er renset .

3 .
Beslut om der skal vælge en pædiatrisk tandlæge . En pædiatrisk tandlæge har modtaget supplerende uddannelse i to år specifikt relateret til børns adfærd , fysisk vækst , mental udvikling og særlige behov af børns tandbehandling håndtering og behandling . Enten en almindelig tandlæge eller pædiatriske tandlægen er i stand til at behandle dit barn , men en pædiatrisk tandlæge kontor normalt henvender sig til de behov og ønsker for børn med et barn orienteret venteværelse , sjov patient værelser og som regel en skattekiste for et behageligt besøg .
4 .
Vær forberedt på en kort første besøg til din et år gamle . Disse besøg kræver normalt lidt egentlig behandling. Tandlægen vil tjekke den generelle betingelse om dit barns tænder og diskutere ordentlig pleje eller vedrører enten af jer har måske .
5 .

Køb et par bøger om tandlægebesøg for et barn mellem en alder af 2-3 år gamle . Mange af de populære tegneseriefigurer er bogserie eller videoer , der behandler udviklingsmæssige milepæle et barn vil støde på .
6 .
Vær tålmodig og give tryghed , hvis dit barn viser frygt eller angst . Under besøget , kan du blive bedt om at sidde i stolen , og hold dit barn i skødet . Dit mål er at opbygge en positiv oplevelse og gøre dette besøg spændende .
7 .
Tag dig tid til at tale om disse behandlinger med dit barn , så de altid ved, hvad de kan forvente . Rutinemæssige lægeundersøgelser er planlagt hvert halve år for at opretholde ordentlig tandsundhed .

8 .
Spørg tandlægen hvad du kan forvente på det næste besøg . X-stråler vil blive truffet på et tidspunkt , og der kan være andre behandlinger, der bliver nødvendigt .

gode råd og advarsler


 • Ved planlægningen af dit barns første ansættelse bekræfte forsikring dækning , hvis tilgængelig , og stille spørgsmål , du måtte have om kontortid og politikker .
 • Bed om en tandlæge anbefaling fra din børnelæge eller venner og familie .
 • Hvis dit barn bliver ked af det eller overdrevent angst, kan du blive bedt om at omlægge udnævnelsen .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.