hvordan man laver en stærk tand dæmning

Mange mennesker beskytte sig mod seksuelt overførte sygdomme under samleje , men du kan blive udsat for risiko med oralsex så godt. Du kan dog bruge en tandlæge dæmning at bo sikrere under oralsex ved at sikre, at der altid er en beskyttende lag af materiale mellem din mund og din partners krop og kropsvæsker . Mens du kan købe en stærk tand dæmning , kan du foretrækker at lave din egen :

bruge kondom


1 .
Åbn en latex kondom og rul den ud . Latex er tynd , men stærk nok til at give en god beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme .
2 .

Brug en saks til at skære toppen ud kondom samt allernederst . Hvis kondomet du bruger, har et reservoir tip , skære hele tip off .
3 .
Skær lige ned i kondomet .
4 .

Undersøg dental dæmningen du lige har lavet , på udkig efter huller og revner . Hvis du finder noget , starte forfra med en ny kondom .

5 .
Brug rektangulære-formede dental dæmningen du har lavet til at nyde sikrere oralsex .

Brug en Latex handske


1 .
Start med en ren , ubrugt latex handske .

2 .
Brug en saks til at skære de tre inderste fingrene fra handsken .
3 .
Undersøg handsken for at sikre, at der ikke er nogen huller eller revner i det . Hvis du finder nogen , må du ikke bruge det . Kassere den og starte på en frisk med en anden helt ny handske .
4 .

Brug latex handske som en tand dæmning ved hjælp af handskens Pinky finger og tommelfinger som improviserede håndtag .

Tips og advarsler


 • Du kan lave en tandlæge dæmning med enten en mandlig eller kvindelig kondom . Hvis du bruger den kvindelige version , skal du blot skære hinden det , og derefter skære lige ned dens længde . Selv om denne type kondom kan se lidt anderledes , den proces til fremstilling af en i en tand mor er den samme .
 • Hvis du bruger en pulveriseret latex handske , skylle pulveret ud før brug . Nogle mennesker finder det irriterende , især når det rører sarte genitale område .
 • Hvis du eller din partner er allergisk over for latex , kan en kvindelig kondom være din bedste satsning . Du kan finde polyurethan og nitrilgummi versioner . Polyuretan er en slags plast , mens nitril er en latex-fri type af gummi .
 • Aldrig genbruge en tand dæmning . Hvis du gør , så kan udsætte dig eller din partner til infektiøs kropsvæsker . Brug en ny tandlæge dæmning hver gang .
 • Brug ikke plastfolie som en tand dæmning . Plastfolie er tyndere end en latex kondom , og kan ikke give den samme grad af beskyttelse. Hvis du beslutter at bruge det , undgå mikroovn type . Den indeholder porer , som kan give virus eller bakterier, en let indgang .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.