hvordan man kan tilpasse sig en tand bro

En dental bro er en fast del protese , der erstatter manglende tænder . Det er forankret på gummerne og cementeret på plads . I modsætning til proteser , kan en bro kun fjernes af en tandlæge , og det eliminerer behovet for natlige fjernelse og rengøring . De fleste mennesker får en bro efter at have levet med manglende tænder i flere måneder eller år , og det tager et stykke tid at komme til at tilpasse sig en ny tand bro
1 .
Følg vejledningen din tandlæge giver dig . Han eller hun vil give dig et ark med anvisninger for pleje i de første dage efter din procedure . Ring til din tandlæge , hvis der er smerter eller kraftig blødning .
2 .
Lad din mund og andre tænder justere naturligt til broen . Dette kan tage et par dage til et par uger . Hvis du havde manglende tænder eller aftagelige tandproteser , din mund tilpasset , og du lærte at tale og tygge på en bestemt måde . Nu skal du lade din mund tilpasse til broen .
3 .

Spis en fornuftig kost og undgå sej eller sukkerholdige fødevarer, indtil munden justerer til broen . Undgå nødder , popcorn og hårdt slik .
4 .
Pensel og tandtråd forsigtigt omkring broen . Brug en tandtråd indehaver at gøre rent under og omkring det . Hold madrester klistrer i tandkødsranden under broen med tandtråd og en Waterpik .
5 .
Speak normalt . Deres talesprog kan ændre som din mund og tunge tilpasse sig de nye tandlæger stativ, men det går over.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.