hvordan man finder overkommelige tand forsigtig med en tandlæge skole

Hvordan kan du passe dine tænder , når du ikke har dental forsikring ? Hvis du har lidt ekstra tid og tålmodighed , kan du få billig tandpleje fra den avancerede studerende på din lokale tandlæge skole . Selv hvis der ikke er en skole for dentristry i din by , kan din lokale Community College har tandplejer grad
1 .
Find ud af, hvilke tjenester der er tilgængelige . Ring til din lokale colleges , eller slå dem op online , for at se om de har en skole tandlæge -eller tandhygiejne . Hvis du ikke kan finde et kollegium tæt ved , der har en tand skole , ikke give op. Prøv at ringe til din amt helbred afdeling . Meget ofte er de koordinerer med skoler og lokale klinikker for at hjælpe folk med at finde billig tandpleje .
2 .
spørge hvilke tjenester , de leverer . De fleste tandhygiejne skoler vil give rengøring og skalering , x-stråler , fluor- behandlinger og sundhedsrådgivning til en meget lav pris . De kan også have tjenester såsom fugemasser , munden vagter og mild sedation til en lille ekstra gebyr . En fuld dental skole kan give alle niveauer af tandlæger .

3 .
Spørg hvad der forventes af dig ! For at lære deres elever godt, kan skolen kræve længere udnævnelser , eller endda Mor end en aftale for en rengøring . Du kan have at udfylde en undersøgelse af sundhed vaner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.