hvordan man forbereder en visdom tand fjernelse og hvordan man ikke skal gå i panik på forhånd

Jeg har for nylig haft to visdom fjernet tænder , og selvom indgrebet ikke var så slemt . . . jeg har lidt i to uger i forvejen , fordi jeg var bange . Der er intet at frygte , men nervøsitet er normal. Jeg vil fortælle dig , hvad du kan gøre for at forberede og bo rolig og afslappet i løbet af proceduren :

1

Første ting første , hvorfor skulle jeg fortælle dig , at du skal selvkontrol ? Fordi når din tandlæge fortæller dig, at det er tid til at få din visdom tænder fjernet , vil din første indskydelse være at køre til computeren og google detaljerne i proceduren . Gør det ikke ! Overlade den nærmere til lægen , vil de give dig den info du har brug for . Specielt ser ikke på nogen billeder eller betale nogen opmærksomhed på hvad alle andre siger, at deres oplevelse var. Det har ingen indflydelse på , hvad dine fjernelse vil være som .
2 .

at hjælpe rolig dine nerver i dagene før operationen , husk , visdom tand fjernelse er noget, der sker hver dag over hele landet . Det er en mindre procedure .
3 .
Den dag i din procedure , er det et must, at du spiser morgenmad . Det forunderlige er, at de gør dig helt følelsesløs med nogle vidunderligt effektiv beroligende , men hvis du har dem i din krop på en tom system . . . du vil føle kvalme , når du går til at forlade din tandlæge kontor . Du kan endda sort ud, så sørg for at spise , så din procedure går så normale som muligt , og du kan undgå en eventuel post- kirurgi komplikationer .
4 .
Hvis du er bange for skud de vil give dig mulighed for at følelsesløs din mund , tandkød og kæbe . . . bede om en lokal beroligende ! De har det , det kommer i gel form . Men helt ærligt , nålene de bruger hos tandlægen kontor er så små , du næsten ikke mærker noget selv uden beroligende . Ingen svien på alle , i hvert fald ikke når jeg havde dem i sidste uge .

5 .
Nogle mennesker går stadig til mundtlig kirurger til at få deres visdomstænder fjernes , mens de er " ude " under sedation . De fleste mennesker får det gjort , mens de er vågne på deres tandlæge kontor . Det var uhørt for mig og skræmte mig mest af alt ! Jeg var så bange for oplevelsen af at være vågen , og så jeg ønsker at lade andre vide, hvem der kunne være bange for, at det ikke er så slemt ! Du er så følelsesløse , at du ikke engang kan fortælle, hvad de laver .
6 .
Et godt tip om at få fjernet den føles som går hurtigere er at lytte nøje til tandlægen . Samarbejde med ham . Når han siger , " Open bredere . " Gør det . Hvis han ikke behøver at lokke dig eller bruge tid opmuntre dig , vil det gå så meget hurtigere . Min tandlæge gjorde for to fyldninger og to visdomstænder optag på en time flad ! Jeg prøvede at tænke på min tandlæge som en coach , og spurgte mig selv , hvor hurtigt jeg kunne følge hans kommandoer .
7 .

også ånde hele din operation . Nogle mennesker holde vejret i stressede situationer . Dette kan være meget dårlig i en tand procedure . Så trækker vejret dybt hele tiden , så prøv at tænke på en sang , mens du er i stolen , der er langsom og afslappende , der kan hjælpe dig med at holde ro .
8 .
Når din kirurgi over , vil du føle dig så lettet , hvis du er den slags person , der får stresset over disse ting . Prøv ikke at tale efter din operation , selvom du stadig vil være følelsesløse og føler okay at gøre det.
9 .
Følg lægens ordrer om hvordan man tager vare på dig selv efter kirurgi . Disse er meget vigtige , og selv når du begynder at føle dig bedre er det meget vigtigt at passe godt på din mund , som du helbrede og videre frem.

10 .
Sidst men ikke mindst , don 't være bange for at kalde tandlæge , som du gendanne med alle og enhver tvivl om, at du har . Det er , hvad de er der for , de ønsker at hjælpe og sørge for , at du inddrive så sikkert som muligt !

gode råd og advarsler


 • Giv dig selv masser af tid til hvile efter fjernelse !
 • Drik ikke varme væsker i et par dage .
 • Må ikke mundskyl med alkohol i mindst en uge .
 • Spis bløde fødevarer i mindst to dage .
 • Har nogen se det sted, hvor dine tænder blev fjernet hver dag for at sikre, at der er noget fast derinde , det lyder ulækkert , men det er nødvendigt .
 • Kend din tandlæge , ikke bare gå nogen steder og få din visdom tænder ud . Sørg for, at tandlægen har haft al den uddannelse, han behøver.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.