hvordan man kan forstå, hvordan tand syre slitage kan ødelægge dit smil

Der kan være et problem at gå videre i munden , at du ikke engang klar over . Tand syre slid er et fælles problem , der kan ødelægge dit smil
1
Selvom du børste . og tandtråd dine tænder to gange om dagen for at forhindre hulrum og vedligeholde oral sundhed , kan du have en tavs problem foregår i munden , at du ikke engang klar over-syre slid . Ja, dine tænder udsat for syre fra mad , du spiser , og de drikkevarer du drikker , der kan langsomt slides væk den hårde overflader af tænderne .
2 .
Hvordan syre slid på tænderne ske ? Når du spiser noget med en sur pH som en frugt , det forårsager midlertidig blødgøring af emaljen af tænderne . Denne blødgørende sidst vendes sig selv efter et måltid med hjælp af spyt i munden , men hvis du udsætter dine tænder for syre for ofte , kan denne reparation proces ikke har en chance for at finde sted før dine tænder igen er udsat for syre . Dette kan medføre udtynding af tandemaljen eller syre slid .

3 .
Når tand syre slitage opstår det kan få det berørte tænderne til at blive kulde eller varme følsomme , der kan gøre at spise et måltid eller drikke væsker ubehageligt . Ikke kun det , men tænder kan også blive gul og nusset i farven som den udvendige tandemaljen er slidt væk , og de underliggende dentin er udsat for. Denne type af tand gulning er vanskeligt at korrigere selv med kridtning behandlinger .
4 .
Hvordan kan du beskytte din smukke tænder fra hærgen tanden syre slid ? Det vigtigste er at undgå børste tænder inden for en time efter spisning. Umiddelbart efter en høj syre måltid , er dine tænder i en blødgjort tilstand . Børste tænder på dette tidspunkt kan medføre, at emaljen til at være mere let fjernes , hvilket resulterer i udtynding af emalje lag , der beskytter dine tænder . Altid vente mindst en time efter et måltid før tandbørstning .
5 .

Frugt er en anden kilde, som kan forårsage syre slitage, især citrusfrugter . Du ønsker ikke at fjerne frugter helt fra din kost , da de giver så mange sundhedsmæssige fordele . Løsningen? Lær at begrænse mængden af gange frugt ophold i munden og gør det til en vane ikke at sutte på citroner eller andre citrusfrugter . Når du drikker sure på basis af frugt drikkevarer , sip dem gennem et sugerør for at begrænse kontakt med dine tænder . Husk, at vin og sodavand er også ganske sure og kan bidrage til tand syre bære som kan eddike baseret salatdressinger .
6 .
Husk på, at tand syre slid er uigenkaldelig , så det er vigtigt at tage forholdsregler for at undgå dette problem så meget som muligt . Ikke bringer skønhed af din perlemorsfarvet hvide !


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.