hvordan man kan tage en visdom tand smertelindring ferie

Visdomstænder kirurgi kan give smerter og ubehag , men med den rette attitude , smerten af visdom tand operation blive til nogle ferie relief fra det virkelige liv . Med lidt planlægning , en god sans for humor , og nogle tunge Vicadin , visdom tand kirurgi kan være noget af en fest ! Følg disse tips til at tage din velfortjente visdom tand ferie :

1 .
Før visdom tand operation , forberede dig til din ferie relief . Forbered en stor stak bøger , blade og dvd'er . Lad dit job /skole ved at du er ude af provision for de næste 5 dage ( og du vil være i smerte , så de bør lade dig være alene ) . Spørg en betroet ven eller et familiemedlem til at hjælpe sig for dig-køre dig hjem fra operation , hjælpe dig med din gaze , og forkæle dig helt . Vigtigst er det, slappe af og forberede dig mentalt til den vidunderlige ferie , du er ved at tage .
2 .

Lige efter operationen , vil du være så bedøvet op , vil du ikke vide, hvilken vej er op . Du kan føle sig forvirret eller desorienteret , men du vil ikke føle nogen smerte . Prøv minde dig selv om du er på ferie . Tag det langsomt . Skift din gaze . Slappe af . Prøv ikke at tale . Ingen forventer noget af dig , så nyd det ! Og vigtigst af alt, tage din Vicadin (dette er nøglen til din smertelindring ferie ) .
3 .
Når du føler dig lidt bedre , tage denne tid til at se dvd'er , du har været defineret til at indhente , læse op på nyheder , og bedst af alt , søvn ! Alle tider af dagen er en passende tid til at tage en lur , når du er på en visdom tand smertelindring ferie . Bulet rundt i huset i din Hugh Hefner badekåbe og tøfler . Spis mousse , makaroni og ost , og kartoffelmos skamløst og uden relation til kalorieindhold indhold . Og som altid , så husk at tage dine Vicadin .
4 .
Når dit oppustede kinder har deflateret , har dit tandkød helet , og din Vicadin recept er løbet ud, er det tid til at gå tilbage til den virkelige verden . Men smertelindring ferie minder, du har foretaget, vil vare livet ud .

gode råd og advarsler


 • Visdom tænder kirurgi er alvorlig , og kræver generel anæstesi og smertelindring medicin . Nogle mennesker reagerer underligt at bedøvelse eller smertelindring piller , så vær sikker på at du konsultere din læge
 • Må ikke nogensinde rense ud visdomstænder stikkontakter-. taler om smerte ! De har brug for at danne en blodprop for at helbrede !

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.