hvordan man kan tage væk smerte og tand ømhed

Smerten , den kedelige ømme smerte , og absolut ubehag . At have en tandpine kan ødelægge nogens dag og hvordan man skal behandle det er et almindeligt spørgsmål en farmaceuts modtager . Disse er nogle tips og tricks , der anvendes til at lindre smerten :

1 .
Første ting første , skal du bruge en antiseptisk skyl gerne Listerine dagligt . Det vil ikke gøre noget omgående , men det kan lindre nogle af de smerter og mindske eventuelle yderligere irritationer .
2 .

Påfør et bedøvende middel , fortrinsvis benzocain 20 % ( Orajel ) på indersiden , ydersiden af tandkødet og direkte på tanden . Denne agent vil bidrage til at afhjælpe smerter og gør området mindre følsom, men ikke fjerne tandpine .
3 .
Tag Tylenol 1000mg , Motrin 400 mg til 600 mg , eller acetylsalicylsyre 650mg hver 4 til 6 time til at lindre smerter . Hvis smerten er svær du kan veksle Tylenol med ibuprofen hver 2 til 3 timer . Hvis du er usikker om eventuelle symptomer , interaktioner , dosering , eller problemer du tale med din lokale apotek .
4 .
Tanken og smag af tygge et løg kan rive ryk , men at gøre det kan medvirke til at eliminere nogle af de bakterier, der forårsager tandpine . Løg er bakteriedræbende og kan dræbe bakterier, der forårsager den tandpine .

5 .
Hvidløg moses med stensalt arbejder efter de samme linjer som en løg . Hvidløg indeholder allicin , som er en stærk antibakteriel , der kan fjerne bakterier, der forårsager den tandpine .
6 .
Brug en kold komprimere til at reducere inflammation .
7 .


Løft dit hoved for at reducere presset på webstedet . Tænk grovhed og ved at løfte hovedet det mindsker presset på tandpine stedet derved mindske smerter .

gode råd og advarsler


 • Hvis tandpine fortsætter du foretage en udnævnelse til se din tandlæge .
 • Kontakt din lokale apotek for spørgsmål , bekymringer , og mulige interaktioner om disse behandlinger .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.