hvordan man sikkert og med succes har en tand knogletransplantation med henblik på en implantat

Uanset har bragt dig til dette punkt for at skulle en knogletransplantat som forberedelse til en implantat betyder ikke noget. Uanset om du allerede går rundt med en eller
flere tænder mangler eller en del af din operation er at få de ulovlige tand /tænder trak på samme tid som graft betyder ikke noget . Hvad betyder noget er , hvordan man vil tage sig af dine tænder fra nu af . En knogletransplantation kan mislykkes . Jeg ved, fordi min gjorde . Jeg var i en cykel ulykke 8 år siden . På tidspunktet for ulykken begge fortænder blev slået rense ud , rod og det hele. Jeg havde dem begge omplantes inden for en time . Én levede en døde. Siden da har jeg gennemgået tre operationer for at forsøge at redde min naturlige tand og rod . Denne august sidste år jeg var nødt til at indrømme, at det var tid til at gå videre til næste trin for at have et implantat sat i. Hvad jeg ikke vidste var, at jeg havde en så alvorlig knogletab at jeg ville være forpligtet til at have en pode forud for implantatet . Jeg har ikke overhold alle , at kirurgen fortalte mig og min graft mislykkedes . Jeg har lige gennemgået min anden knogletransplantation ( det vil arbejde ), og jeg har nogle tips til hvad man skal gøre og hvad man ikke skal gøre .

1 .
Du har valgt en betroet mundtlig kirurg . Du kirurgi dato er lagt på kalenderen . Har du fyldt op på blød mad og kolde drikke ? Tænkte ikke på , der gjorde dig. Efter din operation skal du tage det roligt . Det er bedst at bestanden op på , hvad du får brug for nu . Lav en tur til købmanden og købe bløde nem mad , der appellerer til dig . Jeg foreslår yoghurt , hytteost , budding , æblemos , is , V8 , tynde smoothies , juice og vand til de første 72 timer efter operationen . Efter de første tre dage kan du spise blød varm mad . Materiel op på , eller lave dine egne , suppe , bouillon , suppe lager , instant kartoffelmos og bønner .
Hvis du har en præference for fødevarer , der skal tilberedes så forberede dem god tid og fryse . Home kogt er bedre og mere nærende . Du ønsker at give din krop enhver lejlighed til at helbrede sig selv . Hvis du vil gøre fødevarer til at fryse Jeg foreslår , at de er gemt i individuelle mellemstore containere eller i mindre portioner . Dette gør det nemmere for dig at spise og blive færdig med den . Du vil ikke at bekymre dig om oprydning pander og opbevaring af uspist foder . Glem ikke , når de handler for at købe to eller tre poser frosne grøntsager som majs og ærter . Jeg har konstateret, at disse arbejder bedst at bruge som en kold pack . De er nemme at danne hele dit ansigt og kæbe . Det er godt at have flere på hånden . Når man begynder at tø , kan du sætte den tilbage i fryseren og tag en anden .
2 .

Når du er hjemme efter operationen bare lå lige ned og blive dronning . Lad andre tage sig af dig . Skift til comfy PJ 's , prop op i sofaen eller i sengen med nogle puder og en god bog eller bare tage en
lur . Søvn er meget vigtigt for din krop til at helbrede . Søvn , når du kan . Den første dag efter min vin var altid den mest ubehagelige . Glem ikke at få den ispose eller frossen vegies , ud af fryseren og sætte det direkte på dit ansigt . De vil sandsynligvis givet dig en ispose på det kirurgerne kontor, men de er som regel små og hårdt . Ofte er det bare en lille lynlås pose med frossent vand og pakket i en engangsklud . Deres hjemmelavet pakke vegies vil arbejde så meget bedre . Hvis du har nogle bløde , tynde håndklæder du kan pakke en omkring posen af grøntsager til din komfort .
3 .
jeg ved, du vil sandsynligvis blive sulten om nu , især hvis du var bedøvet . Ingen mad eller drikke efter midnat , til højre. Tja , hvis du kan modstå at nagende sult bare prøve at nippe til nogle juice eller spise en lille mængde budding . Masser og masser af vand , også . Det handler ikke kun holder dig hydreret det vil holde dit system skylles . Og det vil gøre du føler dig fuld dermed forhåbentlig afværge , at de første sult . Hvis hver gang du tager et glas vand, du forsøge hvislen det rundt i munden , som vil hjælpe til at holde kirurgi sites ren . Ligegyldigt hvor godt du kan føle eller hvordan sulten kan du få ikke giver ind i fristelse . Hvis du spiser fast føde eller tygge før operationen websteder er helbredt du kører
risiko for at påvirke dem med mad . Du risikerer også at rive pyntesytikninger . Du vil ikke være i stand til at børste i disse områder for et stykke tid og det er så vigtigt at holde dem rene for at få ordentlig heling.
4 .
Bliv i sengen ! Hvis du får op til at gøre husligt arbejde eller underholde venner eller gå tilbage for arbejde for at snart du risikere at få din graft mislykkes . Hvis du følger instruktionerne på at spise ligegyldigt hvor hårdt du prøver dit kalorieindtag vil blive sænket . Det betyder, uanset kalorier du tage din krop er brug for healing . Spild ikke dem på fremmede aktiviteter, der kan vente . Hvis du keder læst . Se film . Spille på computer . Hvis du har en bærbar computer , kan du tage det rigtige i seng med dig . That's, hvor jeg er lige nu . Mit andet knogletransplantation skete i går . Jeg keder , så jeg tænkte , hvad dælen . Jeg vil forsøge at gøre nogle penge til at betale for min operation . S her er jeg skrive for eHow . Uanset hvad dine interesser er at holde dine aktiviteter low key .

5 .
Du har gjort det gennem den første uge . Du har haft dit indlæg op udnævnelse og alt ser godt ud. Du føler dig godt . Stadig er det en god idé at tage det roligt . Hvis du arbejder , og du er nødt til at gå tilbage prøve og tage hyppige pauser . Hvis du arbejder i sundhedsvæsenet feltet ( selv husholdning , køkken eller vedligeholdelse ) bære en maske når de er på arbejde . Du har stadig to sår , der skal gives alle muligheder for at helbrede . Hvis du ryger forsøger og modstå den første uge eller to . Hvis det viser sig at være for meget så efter hver cigaret skylle munden med lidt vand . Hvis du er en stor sodavand eller kaffe drikker eller du kan lide dem, energidrikke igen forsøge , og ikke tage del i dem i den indledende helingsperioden . Jeg vil fortælle jer dette : jeg betalte for min operation ud af lommen . Jeg arbejder som CNA og gik tilbage til arbejde fem dage efter operationen . Jeg var udsat , uden at vide det til en bakteriel infektion . Jeg fulgte alle de ovenstående forslag , undtagen to . Jeg har ikke bære en maske på arbejde , og jeg gjorde ikke blive i sengen i starten. Okay jeg var også sultne og spiste for hurtigt efter operationen . Min graft mislykkedes . Jeg var den første patient , at min kirurg havde en graft mislykkes på . Han talte med sine kolleger om det . Da de havde set en fiasko var det med nogen i sundhedsvæsenet. Han følte sig så dårligt , at han gjorde det kirurgi igen uden omkostninger . Han havde givet mig alle de andre advarsler , men én. At bære en maske på arbejde . Du kan tro jeg er efter alle disse tips til at brevet denne gang . Held og lykke .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.