om dopingtest

Test af lægemidler er en nøgle i jobbet rekrutteringsprocessen . Et stof test er en procedure, hvor en person er screenet for fremmede stoffer i hans system . Testen ser for specifikke kemikalier i forbindelse med visse typer af narkotika, både ulovlige stoffer og ofte misbruges lovlige stoffer . Normalt urin , hår eller spyt er samlet , men er undertiden blod anvendes såvel

historie


Federal Drug test begyndte efter Reagan-administrationen vedtaget , at offentligt ansatte har fået forbud mod at misbruge illegale stoffer og stoffer i bestemte reguleret job . I slutningen af 1980'erne , blev test af lægemidler mere almindelige i at ansøge om et job. Arbejdsgivere normalt testet for narkotika i fem grundlæggende kategorier : . cannabinoider , kokain , amfetamin , opiater og fenocyclidin

funktioner


Testen for cannabinoider anvendes til at påvise brugen af marihuana eller hash . Denne test søger efter spor af metabolitten THC . Den kokain test naturligvis test for kokain og kokain -relaterede stoffer . Den amfetamin narkotika-test kigger efter tegn på amfetamin og metamfetamin ( crystal meth ) . Den opiater kategori for opium og dets deratives herunder heroin , kodein , morfin og andre . Phenacyclidine er testen for PHP . I årenes løb test for andre lægemidler er blevet udviklet , herunder nogle juridiske lægemidler , der ofte misbrugt . Disse omfatter syntetisk smertestillende medicin såsom OxyContin ( oxycodon ) og benzodiazepiner gruppe , der inkluderer Valium , Xanax , Rivotril og andre .

Type


Drug test kan gennemføres med en persons blod , urin , spyt , hår , tånegle-og til en vis grad endda sved . Urin test er den mest almindelige, og de resultater kan opnås på stedet ved hjælp af test -kort eller mere avancerede processer som gaskromatografi . Hår der gennemføres forsøg ved at undersøge de nyligt vokset hår aksler , som narkotika er lagdelt på. Det er nogle gange meget mere præcis end urin test. Blodprøver omfatter undersøgelse af plasma for udenlandske uopløselige partikler og radikaler, der ligner de stoffer fra narkotika . Hver type test har en opdagelse periode for hver gruppe af stoffer. For eksempel kan en urintest detektere lys brug af marihuana inden for de sidste uger og længere tids brug af marihuana inden for de sidste tre måneder. En blodprøve kan afsløre marihuana brug inden for de sidste 12 dage . Dog kan et hår test viser nogen marihuana brug i levetid hår .

Risikofaktorer


Den største risiko ved brug dopingtest som en del af præ-beskæftigelsen screeening er falsk positive resultater . En falsk positiv kan opstå af flere årsager . Visse over -the-ounter medicin , og nogle fødevarer kan udløse en falsk positiv . Dette gør det se ud som den pågældende har været at bruge stoffer , når han rent faktisk ikke har . En anden risikofaktor er , at nogle gange disse dopingtest er for generelle . Hver persons krop er forskellige, så en falsk positiv kan ringe op, selv når lægemidler ikke er blevet anvendt på alle . For eksempel , personens krop , hvis frigiver en højere end normal koncentration af naturlige endorfiner , der er en chance for, at han kunne teste positive . Dette kan ske , fordi den kemiske struktur af opiater , såsom morfin eller heroin , er meget lig endorfiner .

Betydning

Drug test har bredt påvirket jobsøgere , ansatte og arbejdsgivere . Arbejdsgiverne har ret til at foretage dopingtest i begyndelsen af arbejdsforholdet processen samt under ansættelsen. Dette bringer op mange debatter . Nogle mennesker føler , at en arbejdsgiver ikke bør være i stand til at fyre en medarbejder eller ikke leje en kandidat til rekreative stofbrug uden for arbejdspladsen . Disse mennesker føler , at hvis en person ikke er på stoffer, mens de faktisk på arbejde , så er det en krænkelse af privatlivets fred. Selv om dette er fortsat et varmt emne , kan arbejdsgivere og har evnen til at bruge dopingtest i deres ansættelse og afskedigelse beslutninger . Desuden er dopingtest ikke bare bliver brugt i beskæftigelsesmæssige situationer. Derhjemme er dopingtest nu tilgængelige på de fleste apoteker i USA . Forældre er ofte ved hjælp af disse dopingtest at afgøre , om deres teenagere bruger narkotika .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.