fysiske symptomer på alvorlige stress

Det er et velkendt faktum, at stress kan påvirke vores liv på mange måder . Det kan endda have en negativ indflydelse på vores fysiske helbred . Svær stress kan faktisk føre til kroniske sygdomme . Det er vigtigt at genkende symptomer på alvorlige stress og lære at håndtere stress :

funktioner


Stress er den måde, hvorpå Kroppen reagerer på uden stimuli . Omstændigheder , begivenheder og situationer kan bringe på stress respons . Stress respons er også kendt som kamp eller flugt . Kroppen forbereder sig til at reagere på situationen ved hånden . Det sympatiske nervesystem tager over frigivelse binyre-og andre kemikalier i blodet , mens hjerteslag og respirationsfrekvens stiger. Vores krop bliver parat til at kæmpe eller flygte . I overlevelse situationer kamp eller flugt reaktion er nyttig, men når vi lider af kronisk stress vores krop lider , fordi det er ved at forberede kamp eller flugt , selv hvis en sådan reaktion er ikke nødvendig.

Typer


Vi er alle beskæftige sig med stress i vores dagligdag . Vi nogle gange bekymrer unødigt , som kan forårsage forskellige niveauer af angst . Vi ofte bekymre sig om fremtidige begivenheder og forestiller negative resultater, der kan holde os i en konstant stresset tilstand , indtil begivenheden er endelig overstået . Pointen er, at vi ikke helt kan slippe stress siden vi beskæftiger os med en form for det hver dag . Vi er nødt til at lære at håndtere stress , fordi hvis vi ikke vi kan ende op lider dårligt helbred mod virkningerne af alvorlig stress .

Effects


Svær stress kan medføre en række fysiske symptomer . Nogle af de mest almindelige symptomer er migræne hovedpine , irritabel tyktarm , træthed , højt blodtryk , tab af appetit , søvnløshed og rastløshed . Langvarig stress kan medføre sygdomme som mavesår og hjertesygdom . Det kan også forværre sygdomme som astma . Hvis andre sundhedsmæssige betingelser findes allerede understrege tilføjede stress kan forårsage symptomer forværres . Alvorlig stress tager sit præg på immunsystemet ved at få den til at blive svækket . Når immunsystemet er svagt kroppen bliver modtagelige for infektioner såsom forkølelse , influenza og lungebetændelse .

Betydning


I nogle måder stress kan sammenlignes med en dominoeffekt . Når det er så alvorlig , at det forårsager fysiske sundhed betingelser, det påvirker også den mentale og følelsesmæssige tilstand . Når en person ikke føler sig godt fysisk han tendens til at blive irritabel . Sådanne irritabilitet kan påvirke ens liv i forskellige aspekter af forholdet , familie , arbejde og andre områder . Folk kan forsøge at lindre følelser af stress ved overspisning , alkohol forbrug eller rygning , som alle kan påvirke ens helbred .

Overvejelser

Alvorlig stress kan være forbundet med angst og kan føre til panikanfald . Mennesker, der lider alvorlig stress kan blive trukket tilbage , mindre sociale og opleve øjeblikke af ekstrem angst grænsende til panik . De kan begynde at undgå situationer, som de opfatter som stressende . Mennesker, der lider af sådanne høje niveauer af stress kan opstå fysiske symptomer som brystsmerter og /eller åndedrætsbesvær .

Forebyggelse /Solution

Det er vigtigt at lære at håndtere stress effektivt for at undgå unødige sundhedsmæssige problemer . Tag ikke på mere , end du kan håndtere . Når folk er overbebyrdede og presset på tid , de er stressede . Undgå at tage nye projekter , når du allerede har et komplet program . Vær realistisk omkring , hvad du kan gøre . Folk, der er perfektionister og /eller arbejdsnarkomaner ofte har en høj grad af stress i deres liv , fordi de forsøger at gøre for meget og gør det hele perfekt . Det hjælper også til at lindre stress ved at spise ordentligt , få masser af søvn og at lære at slappe af . Alle skal have lidt tid til bare læne sig tilbage og slappe af . En positiv holdning kan medvirke til at eliminere stress . Folk ofte bekymre sig om hvad der kan ske . Hvis vi holde op med at leve i fremtiden og bare være i nuet , vi kan fjerne , at unødvendig stress i vores liv . Hvis du skal bekymre dig om fremtidige begivenheder så prøv at forestille et positivt resultat . Livet kan have sin stressende øjeblikke , men vi behøver ikke at være ofre for stress .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.