hvordan man skal behandle hårtab under graviditet

De fleste kvinder oplever hårtab efter graviditet . Under graviditet vores kroppe naturligvis fungere anderledes . Vi har ikke kaste nogen hår på en regelmæssig basis. Efter at graviditeten er overstået, vi kaste tonsvis af hår .
Men hvis du har en vitaminmangel , kan du blive chokeret over at finde dig selv kaste tonsvis af hår under din graviditet . Din krop er bruger alle de calcium til at danne jeres babyer brusk og knogler . Hvis du ikke får nok calcium for både dig og din baby , kan du begynde at miste håret . Dette er meget sjælden , og der er ikke meget information derude om hvordan man skal håndtere det . De fleste læger ( herunder mine ) ikke vil have et svar til dig . Her er hvad jeg lærte , og hvordan jeg rettet problemet . . . :

1 .
Gå ikke i panik ! Dette er ikke permanent hårtab . Problemet er let rettes og hår gror ud igen !
2 .

Tag et nærmere blik på din prænatal vitaminer og sørg for at de indeholder det daglige behov for calcium for gravide kvinder . Jeg var meget overrasket over, at min vitaminer ikke indeholdt det korrekte beløb. Når du har købt mere kalktilskud , tage dem til din læge og sørg for de er sikkert at tage . Calcium kræver D-vitamin for optagelse , men for meget D-vitamin kan skade dig . En læge skal godkende denne balance .
3 .
begynde at spise mere mad , der er rige på calcium . Ost sticks , yoghurt , is og mælk er alle fantastiske måder at få calcium . Bare ikke forsømte det med isen !
4 .
Prøv at holde dit hår i en tilstand, der ikke bryder det ud . Hår er ikke så stærk , når det er vådt . Hvis dit hår er svag fra et vitamin -mangel, vil du finde det brækker under og lige efter et bad . Sørg for at bruge betingelse for at holde det smidigt og ikke over vaske det . Hold hår tørt så meget som muligt . Lad det lufttørre i stedet for at bruge en føntørrer , der kan svække håret . Må ikke anvendes elastikker i håret eller overforbrug hår produkt og kemikalier .

gode råd og advarsler


 • Dette blev et problem for mig, fordi jeg spiste en meste vegansk kost på grund af min mands højt kolesteroltal . Sørg for at du spiser lige under din graviditet . Du kan undgå uønskede problemer .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.