hvordan man behandler prostata cancer : behandlinger for prostatakræft

Behandlinger for Prostata Cancer afhænger af personen og hvor langt det har spredt sig . Jeg blev enke grund af prostatakræft , men han var i en fremskreden stadie kræft da vi fandt ud af . Det vigtigste jeg kan fortælle mænd er at få tjekket tidligt . Hvis du kan få kræftbehandling på et tidligt stadium din behandling muligheder er væsentligt bedre :

1 .
Radikal prostatektomi udføres for at fjerne prostata og lymfeknuder , der er i nærheden . Hvis prostata er fjernet så du har en bedre chance for at blive helbredt for kræft . . Det fortæller også din læge , på hvilket stadium din kræft er
2
De to typer af prostata stråling er : ekstern strålebehandling behandling , som gives af maskinen som en x-ray maskine , dens tidskrævende , 5 dage om ugen i 7 uger . Stråling piller eller frø er den anden type , som sprøjtes ind i prostata . Seed behandling kan ske på et hospital besøg .
3 .
Afventende er det udtryk bruges til at vente med at se , om kræften tumor vokser . Generelt tumorer vokser langsomt og den forventede levealder er den samme som mænd uden prostatakræft , det afhænger af hvor alvorligt det er . Du har ikke behandlingen, men du i kontakt med din læge konstant .
4 .
have en god kræft læge og støtte -systemet er virkelig vigtigt for familien, fordi der altid kommer til at være ubesvarede spørgsmål . Kontakt din radiotherapist , onkolog ( kræft læge ) eller urolog med spørgsmål . Vide, om en lille tumor kommer til at vokse er det vigtigt , så du er nødt til at have regelmæssige prostata -specifikt antigen ( PSA test ) .
5 .
Hormonbehandling er beregnet til at sænke det mandlige hormon niveauer . De kaldes androgener , der er produceret i testicals . Du har et valg mellem enten at have månedlige hormon skud , eller som har testicals fjernet . Den tanke er , at når testosteron er ude af systemet prostatacancer vil ikke længere vokse . 1-2 år hormonbehandling sædvanligvis fungerer godt , men nogle gange vil de begynder at vokse igen . Det ultimative mål er at komme på prostatakræft symptomer hurtigt , og at kontrollere dem . Ingen behandling kan helbrede prostatakræft efter hormonbehandling har standsede i orden .
6 .
Efter prostatacancer behandling du bør få regelmæssige psa test hver 6 måned i 5 år. En høj PSA-test score betyder normalt, at kræften er vendt tilbage . En digital rektal eksamen bør gives en gang om året .

gode råd og advarsler


 • Regelmæssig eftersyn
 • God støtte fra familien system
 • Tidlig opdagelse er nøglen til at overvinde prostatakræft
 • Dens import at have regelmæssigPSA test

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.