hvordan man kan falde - bevis et badeværelse for seniorer

Badeværelset er et af de farligste steder for seniorer . Klinkegulve og løse elektriske apparater øge chancerne for et fald i en af de mest brugte rum i hjemmet . Fall-proofing et badeværelse tager en lille smule at tænke og tid , men vil bidrage til at mindske risikoen for en farlig ulykke , der kunne forlade en ældre person sengeliggende eller har behov for ekstra pleje i lang tid :

1 .
Kig på badeværelset med et kritisk blik . Er gulve nøgne og flisebelagte ? Kan vandpytter fra bruser eller badekar ophobes og forårsage et fald fare ? Er elektriske ledninger efterfølgende ned forbi counter rum eller på tværs af gulvet fra stikkontakter til bordplader ? Er badeværelset rodet med alt for mange genstande , der kan gøre navigation svært ? Faktor i synsproblemer og mobilitet vanskeligheder , når vurderingen af sådanne farer .
2 .

Installer skridsikker gulv måtter i badeværelset , især foran karbad eller brusebad og toilet . Sted skridsikker klistermærker på bruseren gulvet eller langs bunden af karret . Sørg for, at badeværelset tæpper foran skrankerne eller toiletter vil ikke glide , selv når de er våde . Hvis gulvet altid bliver våd efter et bad eller badekar , finde ud af hvorfor . Hvis det er nødvendigt , skal du købe en tungere badeforhæng eller caulk siderne af karret eller brusebad plads til at reducere risikoen for vand oprustning .
3 .
Installer gribe barer i nærheden af badekar er nem at få ind og ud af karret . Placer en grab bar inde i karbad eller brusebad for at hjælpe med balance eller for ekstra sikkerhed . Installer en grab bar i nærheden af toilettet området for at hjælpe med at sidde på eller stigende fra et toilet . Sørg for, at sådanne barer er installeret korrekt , ifølge pakke retninger . Brug en stud søg for at finde i væggen og forankre disse barer eller de kan trække sig ud af væggen , når vægten er lagt på dem .
4 .
Fjern unødvendige apparater fra badeværelset , når den ikke i brug . For eksempel satte butikken gulvvarme under varmere måneder , og tilbehør i skabe for at reducere risikoen for nogen snubler over dinglende ledninger .

5 .
Installer kroge eller stativer til håndklæde og tøj opbevaring . Igen , find stutterier i væggen for ekstra sikkerhed . Efterlad ikke tøj , håndklæder eller andre objekter liggende rundt på gulvet . Installer en bænk eller stol til at hjælpe med af-og påklædning .

gode råd og advarsler


 • Reanalyze badeværelset regelmæssigt for at sikre at du har optimeret sikkerheden . Korrigere for ændringer af fysiske forhold for ældre og gøre, hvad du kan for at reducere falde risici .
 • Knoglebrud i seniorer ofte fører til permanent skade og hospitalsindlæggelse . Gør din del for at forebygge ulykker i badeværelset .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.