hvordan du giver din teenager selvværd hjælp

Give din teenager selvværd hjælp og vejledning , en af de bedste ting , du kan gøre for dit barn er . De teen år kan være fyldt med usikkerhed og uvished . En af de bedste måder at hjælpe dem i deres unge år er at hjælpe dem danne en stærk og positiv følelse af selvværd . Hvis du giver din teenager selvværd hjælp , vil han eller hun være mere tilbøjelige til at vokse ind i en lykkelig og succesfuld voksen
1 .
Express kærlighed til din teenager . Gør det til en vane at fortælle din teenager , at du elsker ham eller hende mindst en gang dagligt . Giv hyppige kram . Må ikke bekymre dig , hvis det ser ud som om de ikke udtrykker disse følelser tilbage til dig . Teenagere har undertiden svært ved at vise hengivenhed til deres forældre . Dette er tiden i deres liv , når de danner deres individuelle identitet . De må ikke vise det , men de fleste teenagere kærlighed og respekt deres forældre og har brug for kærlighed fra dem .
to .
fejre din teenager 's unikke . Teenagere ofte svært ved at opnå accept med deres kammerater i et forsøg på at passe ind Lad din teenager vide, at de er fantastiske bare den måde , at de er . Nærer din teenager individuelle interesser og talenter .

3 .
Tilskynde din teenager til at have interesser uden for skolen . Dette kan være et engagement i sport , spille et instrument , danse eller deltage i en klub . Dette vil give din teenager til at danne positive relationer med mennesker, der deler de samme interesser.
4 .
Lær din teenager hvordan man kan være selvstændig afhængige . Lad dem vide, at vide, at de er en hel person på deres egen og at de ikke brug for endnu en person til at fuldføre dem . Dette vil reducere deres chancer for at klamrer sig til usunde relationer .
5 .

Vis din teenager , hvordan meditere . Har din teenager sidde i stilhed i ti minutter hver dag . Derefter få dem klare deres sind og kun fokusere på deres ånde . De bør tage lange dybe vejrtrækninger i , og derefter langsomt udånder . Det er yderst afslappende . Meditation hjælper synkronisere højre og venstre hjernehalvdel af hjernen . Som en følge heraf er en person, som regelmæssigt mediterer mere intuitiv , mere afslappet og har bedre dømmekraft. Der er andre måder at meditere , herunder bøn , strikning , og jogging . Alt, hvad der forårsager en person til at klare deres sind og fokusere på kun én ting, er en form for meditation . Meditation er en af de mest effektive måder at tilbyde din teenager selvværd hjælp .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.