hvordan man kan få en relativt smertefri og positiv naturlig fødsel

Jeg har ikke tænkt mig at lyve for dig , men naturlig fødsel , der anvendes til at skræmme begeezers ud af mig . Faktisk , da jeg var i high school jeg var nødt til at se en film i sundhed klasse for at bestå klassen , og jeg fik voldsomt syg og måtte forlade rummet . Hele ting bare opregnede mig ud . Men jeg kom over det og endte med at have ikke én, men tre naturlige fødsler . Og i denne artikel , vil jeg gerne dele mine hemmeligheder med dig . Er du klar ? . Lad os begynde :

1 .
Skift dit sind i gang med den naturlige fødsel proces . I stedet for at se naturlig fødsel som en skræmmende og smertefuld proces , ser det som det mirakel , at det virkelig er . At frembringe et barn er i sandhed en vidunderlig og mirakuløse ting og kvinders kroppe blev foretaget for at levere deres babyer naturligt . Masser af kvinder har gjort det i fortiden , og så kan du .
2 .

Lyt ikke til negative fødsel historier . Overalt hvor du går , folk ønsker at fortælle dig negative historier om deres negative fødselsoplevelse . Mit råd-hvis nogen ikke har en positiv historie at dele så skal du ikke lytte til dem . Fortæl dem, at du planlægger at have en positiv fødselsoplevelse og at du kun ønsker at høre positive fødslen historier . Hvis du ikke kender nogen , der har haft en positiv fødselsoplevelse , gå online og læse positive historier . For eksempel er der mange hypnobirthing historier , der er meget positive faktisk .
3 .
Lær alt hvad du kan om fødslen processen . Jeg kan varmt anbefale at du tager en naturlig fødsel klasse som Bradley eller Hynobirthing . Disse kurser lærer dig hvad du kan forvente , det forbereder dig mentalt og giver dig den støtte du har brug for at gøre det gennem processen . Hvis pengene er stram , og du kan ikke råd til en kursus , så spørg din lokale hospital til gratis kurser eller gå på biblioteket for at læse op på forskellige metoder . Jo mere du forstår , jo mere du kan realisere , hvad der foregår .
4 .
Vælg en støttende fødsel team . Hvis det er muligt , skal du bruge en certificeret jordemoder eller leje en Doula til at hjælpe dig med fødslen processen . Jeg havde faktisk begge dog ærligt jeg kunne ikke have gjort det uden mine Doula . Hun blev sendt fra himlen til mig og min husbond . Hun støttede mig , tilbød opmuntrende ord og hjalp mig med at klare eventuelle gener ved hjælp af akupressur , aromaterapi , massage og meget mere.

5 .
Øv forbinder med din baby . Tal med dit barn og kommunikere med dem . Bekræfter , at to af jer har en masse arbejde at gøre for at bringe dem ind i verden , og derefter bede dem om at hjælpe dig med processen . Forklar, hvordan glade du er til at møde dem , og i forbindelse med deres bittesmå sjæl . Derefter praksis positiv visualisering om, hvordan fødslen erfaring vil synde .
6 .
dig roligt . Må ikke blive modløs og bange . De roligere du er , jo lettere din fødsel oplevelse vil være. Når du begynder at bekymre sig, ændre din tankegang og gå i dig selv . Hvis du føler ubehag under veer , indse, at dette er en normal del af processen . Du skal blot føle gennem nogen ubehag og indser, at ubehag du føler er faktisk ubehag bringer dit barn tættere på dig . Forestil dig med hver bølge , at dit barn kommer tættere på . Denne måde , vil du ikke føle bange eller angst .
7 .

hvile mellem strømstød . Sørg for at du hvile mellem strømstød . Ryd dit sind og slappe af din krop . Kommuniker med din baby og fortælle dem, at du vil møde dem snart . Ikke blot vil dette hjælpe dig med at holde ro og fokuseret , men det vil også hjælpe dig med at håndtere gener som godt.
8 .
Føl din magt . Under fødslen , bør du føle dig forbundet med andre kvinder . Når du begynder at tvivle på dig selv , så husk at masser af kvinder har med held havde naturlige fødsler , og du kan også . Selv om det er fristende at føle sig alene i løbet af processen , skal du bruge fødende erfaring i forbindelse med kvinder i verden, der har » banet vejen " .
9 .
Må ikke nogensinde give op . Når du kommer til det punkt , at du føler at du ikke kan gå på , det er når din baby er på vej. Giv ikke op på dette punkt . Det betyder typisk, at du går gennem overgang , og at dit barn vil være her snart .

10 .
Stol din krop . Din krop ved, hvad de skal gøre , og hvis du har tillid til dig selv at komme igennem denne situation , vil din krop gøre sit bedste for at gøre sin del .
11 .
Sammenfattende jeg overbevist om , at hvis man ønsker et naturligt fødsel så du skylder dig selv at i det mindste forsøge . Selv om der er nogle situationer , der kan forhindre dette i at ske , hvis du i det mindste give det et skud , kan du finde trøst i at vide , at du har tillid til dig selv og gjorde jeres allerbedste.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.