hvordan man kan lave babyer sove hele natten

Natten kan blive til et mareridt , hvis du har en baby , der ikke vil sove igennem om natten . At skulle stå op flere gange hver nat på ugen kan forårsage mere end bare tabt søvn . Det vil helt sikkert medføre stress i dit liv og kan endda gøre dig føles som om du laver noget forkert som en forælder . Mens der ikke er en garanti måde at få dit barn til at sove igennem om natten , her er nogle tips du kan bruge til at få både dig og din baby mere søvn
1 .
Opret en daglig tidsplan for dit barn . Prøv at fodre din baby omkring samme tid om morgenen , eftermiddag og aften og sætte dit barn ned til en lur på samme tidspunkt hver dag . Dette er måde at få dit barn til at skelne mellem dagtimerne ( vågen tid ) og om natten ( sover tid ) .
2 .
Find det sted , hvor dit barn er mest komfortabel soveplads . Dette kunne være i en krybbe i barnets eget værelse eller i en kravlegård i dit værelse . At lære det bedste sted kunne tage lidt tid , som du skal måske ændre et par ting rundt for at finde den perfekte plads og sove overflade til din baby . Når dit barn er fysisk og følelsesmæssigt behageligt , vil han være mere tilbøjelige til at sove igennem om natten .

3 .
gøre rummet mørkt om natten . Dette er en anden måde at hjælpe din baby kan se forskel mellem lur tid og om natten . Hvis rummet ser ens ud som den gør i løbet af dagen, når din baby lur , vil dit barn synes, det er OK at være vågen efter et par timers søvn .
4 .
Calm din baby ned mindst en time før du lægger ham ned for sengetid . Dit barn bør ikke lege med legetøj eller ser et TV-program , der kan gøre ham ophidset lige før sengetid . Ellers vil han ikke vide, at det er tid til at sove . Du ønsker ikke at klippe din baby i løbet af denne tid, så han sover . Du skal bare have ham til at være slået sig ned og klar til sengen .
5 .

Få dit barn ind i en sengetid rutine og holde sig til , at rutine hver aften . Der er en grund til dette er foreslået for voksne, der beskæftiger sig med søvnløshed . Denne rutine får både din krop og sind klar til sengetid . Gøre dette til din baby vil have det samme resultat . Efter at have brugt den samme rutine i to lige uger , vil din baby med at lære , når det er tid til at gå til at sove for natten .
6 .
Sæt din baby i seng lige før han falder i søvn . Han burde være træt og drifting slukket , men ikke helt i søvn . På denne måde vil din baby lære at falde i søvn om natten af sig selv uden at skulle rokkes eller besiddes . Dette er især nyttig for de situationer , hvor dit barn vågner om natten . Hvis han ved hvordan man falde i søvn uden at blive vugget , vil din baby være mere tilbøjelige til at falde tilbage i søvn uden at holde dig en ekstra time i løbet af natten .

gode råd og advarsler


 • Sørg barn har spist nok i løbet af dagen . Dette vil eliminere chancerne for, at din baby vil vågne op i nat for en fodring . Dette betyder ikke, du skal give din baby lige før sengetid . Du skal blot sørge for, at han eller hun ikke gå glip af et måltid i løbet af dagen . Overveje at bruge beroligende lyde som en måde at sætte og holde din baby i søvn . Dette kunne være alt fra en radio til en fan , der kører på lavt . Hvis dette kører hele natten , vil din baby høre det , når han vågner . Støjen vil være beroligende , som vil hjælpe dit barn til at sove igen .
 • Undgå picking dit barn tilbage, op, hvis han græder om natten . Det er fint at komme ind i rummet , men du bør ikke rock ham tilbage til at sove . Ellers vil han vænne sig til dette , og vil forvente det . Hvis dit barn ikke græde om natten , så tjek hans ble med din finger og ændre ham hvis det er nødvendigt . Ellers skal du bruge din hånd til forsigtigt at gnide hans mave og sidde i rummet et stykke tid , indtil barnet falder til ro .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.