hvordan man skaber en naturlig fødsel plan

En fødende plan er en plan , der dybest set fortæller din læge eller certificeret jordemoder , hvad du gerne vil se ske i løbet af din fødsel oplevelse . Selvom tingene kan ændre sig i løbet af fødsel processen, er det altid en god ide at skrive ned dine planer og dele dem med din læge , så du kan sørge for, at du både på den samme side :

1 .
Find ud af hvad du ønsker . Hvis du ønsker at prøve for en naturlig fødsel så sørg for at du angive dette i din naturlige fødsel plan . Hvis derimod , ville du hellere have smertebehandling medicin så er denne si fine også . Bare sørg for , at du oplyser din plan på papir .
2 .

Gennemgå din plan med din partner . Sørg for at du og din partner er begge enige om din naturlige fødsel plan . Selv om det er i sidste ende din beslutning , er det vigtigt at holde ham i sløjfen . Jeg kommer, vil dette hjælpe ham hjælpe dig med at implementere planen under fødslen .
3 .
Læs gennem andre fødsel planer . Snarere er mange prøve fødsel planer på nettet i dag . Læse dem igennem for at få ideer frem type information , som du skal sætte i din plan . Ikke blot vil dette give dig en ramme , men det vil hjælpe dig med at beslutte hvilke emner er vigtige for dig .
4 .
Skriv din naturlige fødsel plan . Din naturlige fødsel plan behøver ikke at være noget væsentligt , men du bør indeholde så mange oplysninger som muligt for at beskrive dine ønsker . Nogle fælles afsnit kan nævnes:
Dit mål-uanset om du vil have naturlige /uden medicin eller medicineret og i hvilke tilfælde du kan ændre din mening
Place-hvor du planlægger at have baby
Folk , du ønsker til stede ved Deres levering
Kunstige brud på membraner-uanset om du foretrækker din membraner som kunstigt bristede eller ej.
Brug af IVS) om du foretrækker at være begrænset til din seng eller have fri bevægelighed . Dette afsnit diskuteres brugen af IVs , HEP -lås, osv )
Tang-? ja eller nej
Episitomy-ja eller nej
kejsersnit-hvem du gerne vil til stede under den procedure,
Placenta levering-du ønsker det skal ske naturligt eller læge assisteret
Amning og baby campingpladsvirksomhed ind med forældre-ja eller nej
ulykkestilfælde-? denne sektion typisk bare forklarer, at du forstår , at medicinske situationer kan opstå og lister dem præference , hvordan disse vil blive håndteret .

5 .
Del dine naturlige fødsel plan med din læge . Sørg for at du deler din fødsel plan med din læge , og at du tager en kopi med dig til hospitalet . Denne måde vil du sørge for , at det medicinske personale er bekendt med dine ønsker og behov .
6 .
Konklusionen er, at have en naturlig fødsel planen er bare god planlægning . Det er ikke sikrer, at du og din læge er på samme plan , men det giver dig også tillid og tryghed . Desuden hjælper det , du har den naturlige fødsel du ønsker . Held og lykke !


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.