hvordan man sover bedre om natten

Folk, der har svært ved at sove ofte spekulerer på, hvordan til at sove bedre om natten . Spørge dig selv hvordan man sover bedre , er et godt første skridt , men at diagnosticere en søvnforstyrrelse eller forsøger at overvinde en sovende problem er også vigtig . Denne artikel indeholder nogle trin , der vil hjælpe en person med søvnproblemer overvinde dem og få en bedre nats søvn
1 .
Prøv først at isolere hvorfor du har problemer med at sove . Tror du, at du har en søvnforstyrrelse ? Måske det miljø, hvor du sover , er ikke ideel til søvn ? Hvis du ønsker at sove bedre om natten , bør du finde ud af , hvad der er årsag til afbrydelse i din sovende mønster .
2 .
Et godt skridt til at begynde med er at gøre dig det behageligt om natten . Få nogle behagelige pyjamas og justere temperaturen i dit hjem for at være ideel til søvn . Hvis du ofte er for koldt eller varmt om natten , holde to tæpper på din seng : en tynd en og en tyk én. Hvis du får for varm , skal du fjerne den tykke tæppe . Hvis du får for koldt , bundle op i begge tæpper .

3 .
Gør din soveplads beroligende og afslappende . Prøv at overdøve enhver distraherende lyde eller lys . Dækker dine øjne eller ører , hvis det er nødvendigt. Blokering ud distraktioner kan være nyttigt , hvis distraktioner forbyde dig fra at sove .
4 .
Nogle mennesker falder i søvn hurtigere , hvis de tænker på noget komplekst før sengetid . Hvis du har problemer med at sove , så prøv at gøre noget , der kræver en masse tanker , før de går i seng , som kan trætte dig ud og giver dig mulighed for at falde i søvn hurtigere .
5 .

Hvis du kan lide at falde i søvn til radioen eller fjernsynet , men det vækker dig om natten , skal du indstille tv eller radio på en timer . Du vil derefter kunne falde i søvn til et tv-show eller musik , men det vil ikke være på at vække dig op senere i løbet af natten .
6 .
Tag sove medicin hvis det er nødvendigt . Du skal dog ikke overdrive dette som noget medicin kan blive vanedannende . Søvn hjælpemidler som disse kan hjælpe dig med at sove bedre , men de kan ikke løse det grundlæggende problem , hvorfor du ikke kan sove . Se en læge eller medicinsk faglige , før du tager sove medicin på regelmæssig basis .
7 .
ikke rabat det faktum , at du kan have en søvnforstyrrelse , og at du ikke bare har problemer sove. Se en læge for søvnforstyrrelse test og søvnforstyrrelser behandling . Du kan lære om , hvorfor du har problemer med at sove , og årsagen kan være anderledes , end du oprindeligt forestillede sig, at det var .

gode råd og advarsler


 • Prøv nye ting til at hjælpe dig sove . Selv små ændringer kan gøre en stor forskel .
 • Spørg andre om , hvordan man sover bedre . Folk , der har haft lignende søvnproblemer kan have gode råd til at tilbyde .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.