Hvordan uterine fibromer udvikle sig?

På livmoderen fibroid tumorer


Uterin fibroid tumorer er sædvanligvis ikke-kræft , langsomt voksende tumorer , der vokser på den glatte vægge af livmoderen . De er klassificeret efter deres placering : submukøse fibromer vokse inden for den faktiske livmoderhulen , subserosal fibromer vokser på ydersiden af uterin vægge , og intramuralt fibromer vokse inden for det livmoder murene

uterine fibromer er normalt mikroskopiske . Men de gør vokse som de udvikler , og kan blive ganske stor , hvis markeret .
Oftest er fibroid tumorer opdaget under en rutinemæssig gynækologisk eksamen , fordi op til 75 procent af kvinderne oplever ingen mærkbar symptomer . De omkring 25 procent , der oplever symptomer, vil have unormal blødning , smerter under menstruation eller pletblødning mellem menstruationer . Som uterine fibromer vokser i størrelse , kan de skubbe på blære eller tarm , der forårsager symptomer der ligner dem på en urinvejsinfektion , eller forstoppelse eller uforklarlig backaches .

Østrogen og uterine fibromer


Der er ingen specifik årsag af udviklingen af uterine fibromer . Men forskere har fastslået, at der er en bestemt forbindelse med hormonet østrogen . Livmoder fibroid tumorer ikke udvikler sig inden en ung kvinde begynder menstruation ( som kontrolleres delvist af frigivelsen af østrogen i puberteten ) . Forskere har også opdaget , at livmoderen fibroid-tumor udvikling accelererer , når en kvindes østrogenniveau stige , såsom under graviditet , eller når hun tager kosttilskud via en fødsel-kontrol produkt som p-piller eller under overgangsalderen som en måde at lette symptomer .

Risikofaktorer for uterus fibromer


Bortset fra østrogen niveauer i en kvindes krop , har det nationale uterine fibromer Foundation identificeret en række andre faktorer , der øger en kvindes risiko for at udvikle uterin fibromer . Disse risikofaktorer kan nævnes: alder ( fibromer typisk opdages i løbet af en kvindes 30'erne og 40'erne ) , vægten ( jo højere en kvindes vægt , jo større er risikoen for at udvikle fibromer ) , kost ( en kost højt i rødt kød har vist sig at øge risiko for uterine fibromer , selvom forbindelsen ikke er godt forstået ) og etnicitet ( afrikansk- amerikanske kvinder er statistisk større sandsynlighed for at udvikle livmoder fibromer , ved 2 til 3 gange satsen for andre befolkninger , mens asiatisk- amerikanske kvinder har den laveste risiko ) .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.