fysiologiske effekter af alkohol

Der er syv kliniske faser af alkoholforgiftning , og de er opdelt i enten tre eller fire grupper , afhængigt af den organisation , der gør klassificeringsvariablerne . Mens hver etape har meget specifikke kliniske symptomer , hver gruppe har et forskelligt niveau af fysisk fare og krop skader . Ifølge American Medical Association , kan de fysiologiske virkninger af alkohol påvirker drikkende i alle aldre , uanset køn , race og generel sundhed

Typer


Den første gruppe omfatter to faser : . subklinisk og eufori . Disse etaper er kendetegnet ved lette symptomer , som ikke til fare for sundheden og psykiske tilstand på den person udfører drikke . Symptomerne omfatter faldt hæmninger , manglende kontrol eller sensorisk handicap, og vanskeligheder at opretholde opmærksomhed til særlige opgaver

Identifikation


Den anden gruppe (der er ofte er opdelt i to ) omfatter tre faser : spænding , forvirring og stupor . Disse etaper er præget af forvirring og tab af dommen . Dette fører ofte til nedsat hukommelse , nedsat synsstyrke , desorientering , manglende koordinering , og en nedsat respons på ens omgivelser . Folk på dette stadium har en sværere tid på at vedligeholde en samtale og holde balancen . Det er det niveau , hvor folk kan opleve opkastning eller andre fysiske symptomer .

funktioner


Den sidste gruppe omfatter to kritiske stadier , som begge kræver medicinsk intervention. Koma er muligt i dem, der har indtaget så meget alkohol , at de ikke er i stand til at genvinde bevidstheden , opretholde en normal kropstemperatur og reagere på refleks stimulation . Døden fra respirationsstop er muligt i mennesker med en alkohol koncentration på over 0,50 g/100 ml blod .

Advarsel


Langsigtede virkninger af alkohol er mulige i mennesker , der drikker store mængder i længere perioder . De er også mere sandsynlig i teenagere eller de ældre, som synes at have mindre modstand over for virkningerne af alkohol . Hos yngre mennesker , kan alkohol føre til depression , impulsivitet , humørsvingninger og søvnproblemer . Det kan også mindske kognitive evner i hjernen , hvilket fører til dårlig score på visuelle eller hukommelse prøver . Alvorlige adfærdsproblemer er almindelige hos mennesker, der begynder at drikke under 15 år , når hjernen er stadig aktivt at udvikle . Alle disse ændringer er sandsynligvis permanent , snarere end forekommer kun , når personen er under indflydelse .

Effects

Alkoholikere er på et meget højere risiko for at udvikle svær depression , og er mere tilbøjelige til at opleve panikangst og angst angreb . Selv folk, der ikke alkoholikere kan udvikle lignende symptomer, hvis de indtager alkohol ofte eller i store mængder . Hallucinationer er muligt, da der er vrangforestillinger og andre følelsesmæssige eller psykiske lidelser.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.