hvordan man kan helbrede en hovedpine uden medicin

Er stress i livet giver dig en hovedpine ? Nogle gange ville du helst ikke tage Excedrin , eller Advil eller endda Tylenol . Og det måske ikke nødvendigt . Der er flere måder at slippe af med hovedpine uden at ty til medicin eller medicin :

1 .
Gå ligge ned . Finde som den mørkeste , mest støjsvage værelse du kan . Glem alt om din stress og lad dig blive bedre . Ofte gange, hvis du fange en hovedpine hurtig nok Alt det kræver er en lille R R.
2 .

Den kolde klud . Nedsænkes en klud i en skål med meget koldt isvand og ring det ud . Hold det kolde vand et sted tæt på , så du kan re- cool kluden , hvis nødvendigt. Fold klud og lægge den over din pande , eller uanset hvor den hovedpine smerter der generer dig mest .
3 .
Tag et bad eller brusebad . Kom godt i at ekstra friskhed kan gøre underværker for at helbrede denne hovedpine . Det rindende vand vil også overdøve en masse af den støj , der kunne have givet dig hovedpine i første omgang . Undertiden bad eller bruser er et sted folk vil give sig selv , at " mig " tid, at vi alle har brug for .
4 .
Gå udenfor og få noget frisk luft . Det kan være koldt , men gå videre og bundt op og komme derud . Ovn varme og støj kan også forårsage hovedpine for nogle mennesker . Selvom vi ikke kan præcist slå dem fra , kan vi slippe væk fra dem i et stykke tid .

5 .
Modvirke dem omkring dig fra at bære en masse cologne og parfume . Un-nødvendige dufte give en masse mennesker hovedpine-selv dem , der ikke er allergiske
6
Drik kamille te og prøv at sidde ved siden af en brændende lavendel stearinlys . . Disse dufte er afslappende og kan hjælpe din hovedpine .

gode råd og advarsler • Selv hvis du bryder ned og tage medicin , ved hjælp af disse metoder kan reducere den nødvendige dosis , og hjælper med at holde denne hovedpine i skak .
 • Må ikke sove med et lys brændende medmindre der er en anden omkring for at se den.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.