hvordan man kan sænke dit blodtryk

Få mennesker har anbefalet blodtrykket 140/90 (selv om jeg har set 120/80 og 115/75 som andre raske blodtryk ) , hvilket betyder højere blodtryk er stigende ! Lad os tage et kig på nogle af de ting vi kan gøre for at sænke det
1 .
Første ting første , den øverste række i dit blodtryk er det systoliske nummer , og bunden er det diastoliske tal . Nogle gange har jeg svært ved at huske , så jeg altid tænke på Diastolisk som " D " for " ned " , som i down under .
2 .
Vægttabet kan drastisk sænke dit blodtryk , i virkeligheden for hver £ 1 du taber, dit systoliske nummer går ned en ! Og det er en god ting . Walking er en fantastisk måde at motion og tabe sig . Du kan gøre det hvor som helst , på huset , i supermarkedet , udenfor , på en slidbane mølle eller endda hvis du er snu , kan du parkere længere væk fra butikken og gå på parkeringspladsen .


3 .
Ved at spise mindre salt kan du som regel sænke blodtrykket med 2-3 point . Efter alt , kun en voksen behov 200mg salt dagligt for at overleve .
4 .
Bump din kalium ! Spis flere bananer , tomater , æbler og meloner , de kalder indeholder kalium og velsmagende !
5 .

Relax mere . Hvis du har en hobby , der slapper du , finde tid til at gøre det oftere . Hvis du ikke har en hobby , enten at få en , eller tage op yoga eller meditation . Mindre stress kan slippe sænke dit blodtryk med op til 5 point !
6 .
spise mindre kød og drikke mindre alkohol kan have en betydelig indvirkning på dit blodtryk også. Det er ikke til at sige , ikke spiser kød , eller ikke nogensinde drikke , bare gøre begge dele i moderate mængder.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.