hvordan man kan stoppe med at ryge kold tyrker

Jeg røg den lejlighedsvise cigaret i mine yngre dage , Shh ! Må ikke fortælle mine børn , og var heldige nok til ikke at få en ryge afhængighed . Men nogle af mine venner og familiemedlemmer var ikke så heldig og endte med frygtelig rygevaner . Et par af dem har siden formået at stoppe med at ryge kold tyrker . Her er , hvad der virkede for dem . Man har været røgfri i næsten 10 år og den anden for lidt over to år
1 .
Det første skridt i , hvordan man med succes stoppe med at ryge kold tyrker er at tænke positivt . Du kan ikke forvente at holde op med en rygevaner med en dårlig attitude , det er den hurtigste måde at selv nederlag. Gå ind i dette med et ja-jeg-kan henvende sig og du et skridt tættere på dit mål at stoppe med at ryge nu .
to .
Det næste trin kan overraske dig , men det er hvad har arbejdet for de to venner, som jeg nævnte tidligere : Du må IKKE smide alle dine cigaretter ! Hold en hel pakke eller bare en ensom cigaret . Ideen her er at få den "out ", så du stadig føler i kontrol , som du stoppe med at ryge . Bare kende cigaret er der kan reducere nogle af de angst , der kommer med at gå kold tyrker .

3 .
Det er også en god idé at finde alternative måder at holde dine hænder og mund travlt under Deres plan om at stoppe med at ryge . Du ønsker måske at holde dine hænder og mund besat med en halm eller tandstikker . Hvis du vælger at bruge tandstikkere , er der endda smag dem tilgængelige på markedet . Tyggegummi kan også hjælpe , når de går kold tyrker . Gør hvad der virker bedst for dig . Bare ikke falde i den fælde at erstatte din gamle rygevaner med en overspisning vane . Et ryger jeg kender endte tager på i vægt efter afslutning og straks gik tilbage til sin rygning vane i et forsøg på at tabe de ekstra pounds .
4 .
Nu er det tid til at udskifte dine rygevaner med en sundere vane . At holde dig travlt samtidig med at gå kold tyrker vil mindske mulighederne for dig at hule i denne cigaret . Bare styre fri af hobbyer og aktiviteter , hvor rygning er en fælles ting ( såsom de typiske bowlingbanen ) . Også, hvis du holder travlt , så vil du have mindre tid til at tænke over rygning .
5 .

Det sidste trin i , hvordan man stopper med at ryge kold tyrker er valgfrit . Afhængig af dine behov , kan du måske ikke ønsker at distancere dig fra visse kæde-ryger venner . Min eneste ven, som afslutter kold tyrker havde at gøre dette, især med nogen, der holdt forsøger at lokke hende til at ryge igen . Min anden ven, der stoppet med at ryge var i stand til stadig være omkring hans venner . Han havde ikke lyst til at være ensom og hans ryger venner var alle støtter hans bestræbelser på at stoppe med at ryge kold tyrker . Valget er op til dig . Her er at håbe , at du afslutter dine rygevaner til gode. Du kan gøre det!


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.