hvordan tendinitis udvikle sig?

En sene er en fleksibel bånd af fibrøst væv , der forbinder muskler til knogler . Den skeletmuskulatur kontrakt og træk på knoglerne for at skabe bevægelse som spadsereture , hoppe og løbe . Sener får den fulde kraft, dette beslutningsforslag , og som normalt glider let og gnidningsløst . Sener spænder fra små , såsom i fingrene til store som akillessenen i hælen af foot. If sene bliver betændt eller hævede dette kaldes tendinitis . Den mest almindelige årsag tendinitis udvikler sig er fra overforbrug . Ved starten af en ny øvelse regime eller øger det normale niveau af motion eller aktivitet muskler udfører på et højere niveau end senen er vant til. Dette vil igen , kan forårsage rødme og irritation , der fører til smerter med enhver bevægelse i det pågældende område. Tendinitis kan udvikle sig i fingrene og fra ting som overdreven skrive . De mest almindelige område for tendinitis at udvikle er hælen af foden . Betændelse almindeligvis opstår i akillessenen på grund af den kraft, der virker på senen på grund af gang og løb .

Aldersrelaterede tendinitis er almindelig , da sener ikke er så fleksibel eller elastisk som en person bliver ældre . De har ikke glider så let og mister elasticity. Diagnosing tendinitis sker gennem en fysisk eksamen , der kan eller ikke må indeholde en x-ray af de smertefulde område . Tre symptomer, der tyder tendinitis er ømhed direkte over senen , smerter ved bevægelse i området og hævelse af senen .

Behandlingen består af hvile og tage en pause fra aktiviteter eller øvelser , der sætter alt for meget pres på senen , fiksering eller afstivning af området, der gælder køleelementer til at mindske hævelse og betændelse og konservativ brug af anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen , som hjælper med smerter og hævelse . I svære tilfælde , hvor andre behandlinger ikke hjælper kortison indsprøjtninger kan bruges til at hjælpe med at bringe ned hævelse og inflammation . Disse injektioner er ikke anvendes typisk til skade af achillessenen på grund af risiko for yderligere skader .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.