hvordan man kan finde de bedste senior levende samfund

At finde den bedste senior levende samfund i dit område , vil tage lidt arbejde og efterforskning . Dette er et sted, hvor du ønsker at leve , føle sig trygge , har aktiviteter , og være tæt på familie og venner . Du ønsker at leve i bedste sted rådighed, som du har råd til . Vide hvad man skal kigge efter , at stille de rigtige spørgsmål og gøre lidt hjemmearbejde kan hjælpe dig med at finde de bedste senior levende samfund
1 .
Lav en liste .
Bestem dine behov og ønsker . De bedste Senior Fællesskaberne har en masse at byde på . Sociale aktiviteter , ture , shopping , sundhed vedligeholdelse , måltider , håndværk , træningshold , gudstjenester og meget mere . Du vil bruge en masse tid i samfundet , så du ønsker at vælge en , der opfylder dine behov .
2 .
Tænk på din fortid .
Hvor var du mest komfortabelt leve ? Kunne du tænke dig at bo på landet eller i byen ? Har du nyde naturen eller travle gader ? Beliggenhed er et meget vigtigt element til at overveje for at vælge den bedste senior levende samfund .

3 .
Tænk dig fremtiden . Dag du måske nødt til at opgive kørslen . Er der transport til rådighed for dig i den øverste samfund ? Er der medicinske ressourcer til rådighed , hvis du har brug for dem ?
4 .
Location . Den bedste placering er tæt på familie og venner .
5 .

Tag en tur . Turen en række faciliteter . Hvert samfund har sin egen karakter og miljø . Vær sikker på at spørge en nuværende bopæl , hvad de synes om anlægget .
6 .
Appliances . Er der vaskeri i lejligheden eller nede ad gangen ?
7 .
Bed om anbefalinger . Venner og familie vil være glad for at dele deres viden med dig .

8 .
Prøv en retssag ophold . Nogle senior samfund vil tilbyde en retssag ophold . Dette er en fantastisk måde at finde ud af , om det sted, føles rigtigt for dig .
9 .
kæledyr . Hvilke typer af kæledyr er tilladt , hvis nogen ?
10 .

finanser . Mange gange en højtstående samfund vil koste mindre end at opretholde ejerboliger .

gode råd og advarsler


 • Før afskedige ledende samfund på grund af omkostningerne spørge , om der er nogen tilskud til rådighed for dem, der har brug for det .
 • Frivillige på øverste samfund er det en fantastisk måde at se de daglige aktiviteter .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.