hvordan rygning forårsager impotens ?

Impotens-. En anden grund til at stoppe rygning


Rygning er en høj risiko adfærd for mange grunde . Vi ved, det kan forårsage lungekræft og hjertesygdomme . Ikke mange mennesker klar over, at rygning kan også føre til impotens . Hvis du ikke har fundet nok grund til at sparke vane , mener den fordel , at rygestop vil have på dit sexliv .

Vi ved , at rygning bidrager til åreforkalkning ( en ophobning af plak i blodkarrene ) . Nitrogenoxid produktion i kroppen er vigtig for en sund blodkar . Nitrogenoxid signaler indersiden af blodkarrene ( endotelet ) for at øge blodgennemstrømningen til organer ved at slække på dem og holde indersiden af arterierne glat og plak gratis . Rygning forstyrrer nitrogenoxid , forårsager blodkarrene til at indsnævre , eller snøre , faldende blodtilførslen til penis (og andre organer ) . Det er den samme mekanisme er forbundet med rygning og højt blodtryk-tobaksrøg indsnævrer blodkarrene . Forskere har konstateret, at rygere bære dobbelt så stor risiko for impotens end ikke-rygere . Jo længere du ryger , jo værre er risikoen.

Impotens Narkotika kan ikke hjælpe Rygere


Desværre , impotens er forårsaget af rygning , ikke reagerer godt på populære lægemidler til erektil dysfunktion . Forskere mener, at skader på endotel hæmmer nitrogenoxid respons , hvilket gør stoffer som Viagra ineffektiv .

Er Afslutning Rygning Hjælp Impotens ?


Studier er blandet med hensyn til , hvorvidt den tidligere rygere kan genvinde erektil funktion . Flere undersøgelser viser, at selv tidligere rygere erfaring impotens efter afslutning . Bedre resultater vil sandsynligvis , hvis du stopper før end senere .

Et lille studie viste , at mænd , der holder op med at ryge for bare 24 timer var i stand til at opleve natlige erektioner . En større , langsigtet undersøgelse viste, at impotens var forbundet med en længere historie af rygning . I denne undersøgelse , forbedret impotens af mindst én klasse i det tidligere rygere . Nuværende rygere blev sammenlignet , og blev noteret for at have forværring i erektil funktion . Samlet set rygestop givet bedre resultater for at forbedre impotens .

vejafgift rygning kan tage på dit sexliv bør tilføjes til listen over sundhedsrisici forbundet med rygning .

Det er også vigtigt at bemærke, at chancerne for afmagt er større for dem, der begynder at ryge, i en yngre alder . Hvis du vil have en glad , langvarig sexliv , er det bedst at stoppe med at ryge nu .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.