rygning & impotens

Sammen med risikoen for emfysem , lungekræft og hjerte-karsygdomme , bør en anden grund til mænd op med at ryge er impotens ( erektil dysfunktion ) . En undersøgelse foretaget af University of California i Irvine i 2001 viste tydelige tegn på, at rygning er forbundet med impotens

studiestruktur


Den californiske undersøgelse, offentliggjort i 2001 en udstedelse for Sygdomsforebyggelse , gennemgået medicinske litteratur tilbage til 1980 for at finde undersøgelser rapportering rygevaner blandt mænd med erektil dysfunktion . De fandt 19 studier , der passer til kriterierne , med i alt 3819 deltagere .

Udbredelsen


Seksten af de 19 undersøgelser viste en rygning højere end den generelle befolkning . De seks største undersøgelser alle viste en større udbredelse af rygning .

Procenterne


Yderligere analyse viste , at 40 procent af mænd i disse undersøgelser var nuværende rygere , sammenlignet med 28 procent af mænd i den almindelige befolkning .

Arterie Konstriktion


Nikotin bremsende blodkar og reducerer blodtilførslen til benene. Tilstrækkelig blodgennemstrømning er afgørende for en erektion .

arterieindstikssted Indlån

Derudover er rygning forbundet med fede indskud i arterierne , hvilket yderligere fald blodgennemstrømning.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.