virkninger af rygning på den kvindelige libido

Virkningerne af rygning har været veldokumenterede-lungekræft , hjerteproblemer , dårlig oral hygiejnisk stand og afhængighed af nikotin . Rygning er ikke tit tænkt at påvirke libido og andre aspekter af seksualitet , men nedsat libido hos både mænd og kvinder rygere er blevet rapporteret

Betydning


En sund libido er vigtig for fysiske og psykiske helbred , og rygning påvirker det bare som det gør resten af kroppen på grund af virkningerne af nictone på kredsløbet system .

The Heart og Seksualitet


Nikotin svækker hjertemusklen og bremsende blodkar . For seksuel ophidselse at forekomme , har strømmen af blod til kvindelige kønsorganer som fri , fordi øget blodgennemstrømning udløser hormoner , der direkte vagina til at producere smørende væske .

Mental Agitation


En almindelig bivirkning af nikotin er øget agitation . Agitation kan også forbyde sex organer fra produktion smøring . Mangel på ordentlig fugt i skeden kan medføre sex til at gøre ondt .

Virkninger på følelsesmæssig intimitet


Et andet vigtigt element af kvindelige libido er følelsesmæssig intimitet . Øget angst gør det vanskeligere for en kvinde at føle sig følelsesmæssig nærhed med sin partner . En undersøgelse viste, at selv uden for sex , par ofte brugte cigaretter for at signalere , at de har brug for plads eller brug for at snakke .

Virkninger på Self-Image

Rygning påvirker også kvinders libido ved at skabe en følelse af selv-bevidsthed . Hvis en kvindes seksuelle partneren er en ikke-ryger , hun har frygten for at dreje ham væk , især hvis hun ryger før sex .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.