effekten af rygning på tandimplantater

Tobaksrøg har mere end bare nikotin skjult i dets dampe . Den indeholder kulilte , tjære , kræftfremkaldende stoffer som catechol , phenol og cresol . Tandimplantater er kirurgisk podet ind i den øverste eller underkæben . Helingsprocessen forudsætter, at vokse nye knogler og tyggegummi væv til at integrere med det falske tænder

Effekter


Rygning forårsager blodkarrene i munden til at snøre . Når blodkarrene snøre , de ikke leverer næringsstoffer til tandkød og knogle meget hurtigt , hvilket forsinker helingsprocessen efter dental implantat kirurgi .

farer


Tandimplantater kan fejle , hvis knoglerne og tandkød ikke får nok næringsstoffer at knytte bånd til det falske tænder . Fortsat rygning under helingsprocessen kan forårsage yderligere tab af knoglemasse .

Ekspert Insight


Ifølge Dr. Preston D. Miller , præsident for American Academy of Parodontologi , rygning er den hyppigste årsag til paradentose , som er væsentligste initiativtager for tand og knogletab . Det samme effekter, som kan føre til udvikling af sygdom kan forstyrre heling efter implantat operation.

Forebyggelse /Solution


De , der rygestop har en lysere udsigter for sunde tænder og tandkød , som har en langt lavere risiko for at udvikle paradentose , hvilket kan kræve forlorne tænder eller dental implantat kirurgi .

Overvejelser

Overvej alle de risici for oral sundhed , at rygning forårsager , ligesom skiftende tænder , kræft i mundhulen , mund boringer ( huller i munden ) , huller i tænderne og øget plaque opbygning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.