prævention & rygning risiko

Mens mange kvinder bruger prævention uden skadelige virkninger , der er visse risici forbundet med rygning , mens du bruger hormonel prævention

Identifikation


Rygning udgør en risiko for kvinder ved hjælp af hormon-baserede præventionsmetoder . Disse metoder virker ved at frigive progestin eller en kombination af gestagen og østrogen ind i blodbanen for at forhindre ægløsning og tykkere slim i en kvindes livmoderhalsen , og dermed vanskeliggøre vejen af sperm .

Typer


Kombination ( østrogen /gestagen ) metoder omfatter p-piller , den lappe og vaginal ring ( en fleksibel , plastring indsat i skeden ) . Progestin kun metoder omfatter gestagen kun p-piller, fødsel kontrol skud ( administreret i armen hver tre måneder) og fødsel kontrol implantatet ( en lille stang indsat i den arm, der varer i tre år) .

Effects


ryge cigaretter forværrer risikoen for alvorlige hjerte-kar- problemer . Ifølge den amerikanske Cancer Society , kvinder over 35 , der ryger og bruger hormonel prævention har en højere risiko for hjerteanfald , slagtilfælde og udvikling af blodpropper i benene .

Betydning


Sammen med kvinder over 35 , de sundhedsmæssige risiciene ved rygning , mens du bruger prævention er størst for kvinder , der ryger mere end en pakke om dagen . Hvis kvinder røg , men afbryder deres prævention for at blive gravid , rygere også har en større chance for at aborter.

Alternativer

Hvis du ryger cigaretter , er over 35 år og ønsker en ikke-hormon-baserede type prævention , dine muligheder omfatter de mandlige og kvindelige kondomer , det intrauterine enhed ( IUD ) , den cervikale fælles landbrugspolitik, svamp og mellemgulv .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.