rygning & sædceller information

Ryge cigaretter eller marihuana (og endda skråtobak ) kan have negative effekter på sædcellerne . Hvis du og din partner forsøger at blive gravide , kan du have nogle problemer , hvis du bruger tobak eller marihuana

Skade


Rygning cigaretter . eller marihuana kan resultere i skader på sædcellerne , der påvirker kvaliteten og mængden af sæd , samt hvordan de svømmer , ifølge Medical News dag og The Journal of Society for Reproduktion og fertilitet .

Betydning


Skader på sæd af rygning cigaretter eller marihuana i sidste ende forhindrer en mands evne til at reproducere ved at reducere hans potentiale gødnings et æg .

Effekter


Ifølge Medical News dag , forskere mener , at THC , et kemikalie i marihuana , får sperm til at svømme for hurtigt , hvilket gør det vanskeligt for dem at knytte til et æg . I tilfælde af cigaretrygning , viser Mayo Clinic , at det kan ændre formen af sperm og få dem til at svømme langsommere .

DNA


Rygning kan forårsage skade på en sperm DNA , hvilket betyder en mand øger sit barns risiko af alvorlige helbredsmæssige problemer , der indgår kræft .

Overvejelser

Ud over de skadelige virkninger af rygning på sæd , kan det virke forstyrrende seksuel funktion . Ifølge den amerikanske Rådet om Videnskab og Helse , rygning kan nedsætte blodgennemstrømningen til penis , hvilket resulterer i erektil dysfunktion .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.