hvordan man kan sammenligne laktosefri mælk muligheder

Mennesket er den eneste art til at drikke mælken en anden dyreart producerer til deres afkom . Det er sådan fjollet , når man tænker på det . Kalve er beregnet til at vokse i store skabninger , og mælk er deres næringsstof for denne vækst . Vi som mennesker , indtagelse det pågældende stof. Laktoseintolerans har lavet en masse mennesker tænke om denne kulturs fordybelse i alle mulige af mejeriprodukter. Uanset om du vælger mælkeprodukter , her er nogle klare valg for at nyde laktosefri mælk af alle slags .
1 .
Beslut hvilken slags mælk, du kan nyde . På grund af en utilstrækkelig mængde af enzymet laktase , mange er laktose intolerante . For deres egen sundhed , vende mange væk fra mælk . Det betyder ikke, du skal spise tørre korn . Stedet for at begrænse dig , faktisk er det åbner op for en helt ny verden af smag muligheder , som du måske ikke har overvejet før !
to .
Giv sojamælk en prøve . Det mest populære , og nem at finde . En vigtig ting at huske med soja er at sikre , at det ikke er genetisk modificerede . Hvis et produkt ikke er tilfældet, vil det normalt sige ikke-GMO . Det er sikkert ! Hvis du er i tvivl , så kontakt firmaet . Produkt selskaber som silke og Tofutti er velkendte og forholdsvis nemt at finde i enhver stat . Mens genetisk modificerede soja var skadelige i nogle undersøgelser , har en naturlig soja blevet bevist igen og igen at være skønt for dig . Brug det i moderate mængder , ligesom alt andet , og det har fantastiske sundhedsmæssige fordele .

3 .
Prøv ris mælk . De fleste ris mælk er modificeret med næringsstoffer , som supplement til deres egen sunde kvaliteter . Du kan prøve aromatiseret eller naturlige . Opvarmet ris mælk kan gøre for nogle af de bedste varm chokolade du nogensinde prøvet !
4 .
Prøv mandelmælk . Det er ikke så kendt som soja og ris mælk , men det har mere af sammenhængen i mælk. Det er rigere , og det er lækkert så godt!
5 .

Har en smagstest på én gang , eller sprede det ud over et par uger . Du ønsker ikke at mælk for at gå til spilde . Hvis du bor på egen hånd eller bare ikke drikke så meget mælk , så prøv et produkt ad gangen .
6 .
Buy LACTAID , der er mælk uden laktose , hvis du vil stick med mejeri . Industrien er blevet mere følsom over for dem med laktose-intolerans . Mange mærker tilbyder også en laktosefri alternativ . Tjek din lokale købmand og helsekost butikker for at se, hvad der er tilgængeligt i dit område . Du vil blive overrasket !

gode råd og advarsler


 • fleste asiatiske og afrikanske lande forbruger ingen mælkeprodukter . , Der udgør omkring 2 milliarder mennesker helt , hvis ikke mere . Ikke føler, du er alene at give op mejeriprodukter helt , hvis det er dit valg !
 • altid få en second opinion . Hvad man kan antage, er en fødevareallergi kan ofte være bestemt af en anden til at være noget helt andet . Du ønsker ikke at gå igennem en masse arbejde , hvis du arbejder hen imod den forkerte mål , blot for at ende op syge . Lyt til din tarm , samt et par udtalelser fra fagfolk .
 • Få fakta om de sundhedsmæssige spørgsmål vedrørende forskellige former for mælk . I en Los Angeles Times artiklen , skrev Samuel S. Epstein , MD , " The FDA [ United States Department of Agriculture ]-godkendte etiket indsats til Posilac [ Monsanto mærke Kunstig kvægvæksthormon ] , en pjece , der kun mælkeproducenterne se , indrømmer at dets brug er forbundet med øget hyppighed af brug af medicin i køer for mastitis og andre sundhedsmæssige problemer. " Monsantos egne data viser endvidere op til en 80 % forekomst af mastitis , en yver infektion , i hormonbehandlet kvæg og deraf følgende forurening af mælk med statistisk signifikante niveauer af pus . . . " Han er formand for Cancer Prevention koalitionen . Pus i mælken ? Brutto.
 • Brug ikke dette som en erstatning for en læges råd . Altid konsultere en læge eller sygeplejerske , før du ændrer din kost betragteligt .
 • Tænk selvstændigt . Undersøgelser er ofte udført med en sponsor . Mejeriindustrien kan sponsorere en undersøgelse , der siger mælk er godt for dig , eller de andre mælkeprodukter industrier kunne gøre det samme , der fremmer deres produkt . Uundgåeligt, at der er bias respons ofte findes, hvis en undersøgelse betalt af en sponsor , der vil have en fordel for deres position . Du nødt til at læse de fine linier og gøre forskning for at finde oprindelsen af en undersøgelse tider .
 • Må ikke komme ned omkring laktose-intolerans . Det ender med at blive en god ting for mange i det lange løb , da de forsøger så mange flere lækre ting , end de ville have tænkt over før!
 • Vær forsigtig med at give soja til børn . Brug det med måde. Det er bedst at bruge ris eller mandelmælk for dem .
 • altid meget opmærksomme på udløbsdatoen på mælk, ligegyldigt hvilken slags du bruger .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.