hvordan man finder ud af virkningerne af rygning under graviditet

Du venter en ny baby ! Hvad en glimrende grund til at stoppe med at ryge ! Der er tonsvis af beviser , som tyder på, at rygning under graviditeten har en effekt på barnets mentale , læge og følelsesmæssige sundhed . Det er vigtigt at vide, at jo hurtigere du stoppe med at ryge , når du er gravid jo større chance for, at dit barn bliver sundt og normalt, når født
1 .
Uddan dig selv om de risici , at din baby, og du står over for , hvis du fortsætter med at ryge , mens gravid . For tidlig fødsel kan medføre , fordi rygning sætter giftstoffer såsom kulilte i blodet , som giver næring til din voksende baby , som berøver det ilt forårsager din baby til at få mindre ilt . Det giver ofte gange resulterer i luftvejsproblemer og endda fejlernæring .
to .
Bliv opmærksom på de komplikationer , du kan opleve , hvis du ryger mens graviditeten såsom lider af hyppig opkastning , urinvejsinfektioner , ektopisk graviditet ( baby vokser uden for livmoderen ) og endda en meget farlig tilstand kaldet placenta previa , som opstår, når moderkagen løsner sig fra væggen af livmoderen forårsager blødning .

3 .
Forstå , at rygning under graviditet forårsager små mellemstore babyer , genetiske problemer , luftvejssygdomme og endda død . Da toksiner passere moderkagen i stedet for nødvendige næringsstoffer , vil barnet have en tendens til at være underweight. l
4 .
Lav en liste over alle de gode grunde til at holde op med at ryge under graviditeten sådan som at sænke risikoen for en eventuel fremtidig sundhedsspørgsmål som kræft , hjertesygdomme kræft , der har mere energi til at gå gennem din graviditet på en sund måde og de penge du vil spare ved ikke at skulle købe cigaretter .
5 .

Spørg din læge til at hjælpe dig med at finde et program, der hjælper med at holde op . Også bede om ting som nikotinplastre , inhalatorer , medicin eller tyggegummi for at se om disse er rigtige for dig til at begynde dit rygestopprogram . Da nogle af disse indeholder nikotin , skal du spørge din læge , hvis de er sikkert for dig at bruge under din graviditet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.