hvordan man får en bedre nattesøvn

Jeg håber du kan bruge nogle af disse tips til at få en bedre nattesøvn . Hvis ingen af disse tips hjælpe , kan du overveje at tale med en læge om søvn hjælpemidler
1 .
Prøv at gå i seng på samme tid hver aften . Hvis du har en sengetid rutine og holde sig til det , kan det faktisk hjælpe i processen med faldende ( og opholder sig ) i søvn . Udfør afslappende ritualer før sengetid , såsom at tage et varmt bad , lytte til afslappende musik , eller spise en let snack .
2 .
Drop lyse vækkeuret . Disse numre kan lyse op halvdelen af rummet ! Få en lysdæmper ur , skal du bruge din mobiltelefon som en alarm , eller sætte noget over tallene ( som et stykke cardboad stottet op ) . Gøre rummet så mørke som muligt .

3 .
Gå i seng senere , når du har problemer med at sove . Hvis du kun får fem timers søvn hver nat i løbet af din søvnløshed periode , ikke går i seng , indtil blot fem timer før din wake- up tid . For eksempel , hvis du har været vågne op til 7 om morgenen, går ikke i seng indtil 2 er ingen naps ! Gøre den tid, du tilbringer i sengen søvn tid . Stadig nogle søvnløshed ? Gå i seng forholdsmæssigt senere . Så, som din tid i sengen bliver god søvn tid , flytte dine gå -til-seng tid tilbage fra 15 til 30 minutter om natten og gøre det til en uge eller deromkring .
4 .
Motion ! Ophold fysisk aktive i løbet af dagen , så din krop ved, det er " vågen " tid . Start med at vinden ned om aftenen for at forberede din krop til sengetid . En strækker rutinemæssige ved sengetid kan hjælpe dig lette i søvn overgangen en smule bedre .
5 .

må ikke sove over , og ikke tager lur . Ligegyldigt hvor træt du er , stå op ! Hvis det er 07:00 og du er fristet til at slumre indtil 08:00 , ikke . Hvis det er 01:00 og du er udmattet , skal du ikke tage denne lur . Vågn op , og blive indtil sengetid .
6 .
Undgå koffein 4-6 timer før sengetid . Dette kan også siges om alkohol og nikotin , men jeg vil overlade en op til dig .
7 .
Gå i seng , når søvnig . Hvis du ikke kan falde i søvn inden for 15 til 20 minutter , komme ud af sengen og læse en bog eller gør noget andet afslappende aktivitet for en stund , snarere end at forsøge sværere at falde i søvn .

8 .

Reserve din seng for at sove . For at bevare sammenhængen mellem sengen og søvn , ikke se fjernsyn eller gøre arbejdet i sengen .
9 .
Sørg dit soveværelse er stille og mørkt . Hvis støjen er et problem , skal du bruge en ventilator til at maskere støj eller bruge ørepropper . Hvis du skal sove i løbet af dagen , hænger mørke persienner for vinduerne eller bære en øjenmaske .
10 .

Lær at reducere eller håndtere stress i dit liv . Bekymrende er den vigtigste årsag til søvnløshed .
11 .
Tilbring tid udendørs . Mennesker, der udsættes for dagslys eller stærk lysterapi sove bedre .
12 .
må ikke tage sovepiller , medmindre du har prøvet alle disse tips og har talt med din læge længe om dine søvnløshed . Disse kan være vanedannende og som regel op med at virke efter et par uger ( lyd for en øget dosering ) .

gode råd og advarsler


 • Disse er bare tip , ikke reglerne. . . gøre , hvad der virker for dig .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.