hvordan man finder en pædiatrisk gynækolog

Nogle gange unge piger har brug for en mere specifik strategi for behandling af gynækologiske problemer end deres børnelæge eller familie praksis læge kan tilbyde . Dit barn kan have brug for en pædiatrisk gynækolog for brystvæv spørgsmål , tumorer i de reproduktive organer eller til menstruationscyklus spørgsmål . Desuden kan en pædiatrisk gynækolog tilbyde seksuel sundhed uddannelse til teenagere . Hvis du har brug for en pædiatrisk gynækolog , er du formentlig undrende , hvordan du finder en
1 .
Tal med dit barns børnelæge eller familie praksis læge . Chancerne er , hvis dit barn har brug for en pædiatrisk gynækolog , vil de henvise dig til én. Afhængig af din praktiserende læge , kan du bruge en henvisning fra dit barns børnelæge til at planlægge en aftale med en pædiatrisk gynækolog .
to .
Kom i kontakt med dit forsikringsselskab for at sikre den pædiatriske gynækolog du ønsker, er en del af din forsikring luftfartsselskab . Hvis de ikke er , kan du ende med at betale ud af lommen for lægelige ydelser . Dette kan være meget dyrt , afhængigt af dit barns behov .

3 .
Se om din hospital eller lægepraksis tilbyder sundhed og velvære klasser rettet mod teenage seksuel og reproduktiv sundhed . Måske en pædiatrisk gynækolog lærer disse klasser . Hvis ikke , kan en person, der kender den pædiatriske Gynækologer i dit område skal undervise klasserne .
4 .
Kontakt Nord American Society for Pediatric og ungdomspsykiatrisk Gynækologi ( NASPAG ) . Måske kan de give dig en liste over pædiatrisk Gynækologer i dit område .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.