hvordan man kan afgøre om du vil have tvillinger

Næsten hver gravid kvinde har hørt spørgsmålet: " Er du sikker på der kun er én derinde ? " Chancerne for at få tvillinger er ikke særlig høje-odds er 1 ud af 33 graviditeter-men de fleste mødre , der skal overveje muligheden for tvillinger . Sandsynligheden for at få tvillinger øges med moderens alder , race , hvor mange graviditeter du har haft , hvis du tidligere har haft tvillinger , mødre historie tvillinger og brug af fertilitetsbehandling . Enhver baby kræver forberedelse , men forældre til tvillinger skal sikre, at de er parate til at håndtere to babyer . Heldigvis dig der er måder at finde ud af , om du har tvillinger ,
1 .
Evaluer dine drømme . Selvom det ikke er videnskabelig , kan drømme , at en mor er i færd med tvillinger undertiden være tidlige tegn på en tvillingegraviditet .
2 .
Oplev øget graviditet symptomer . Du vil opleve den normale graviditet symptomer , lige fordoblet . Morgenkvalme og søvnighed vil blive værre end med tidligere graviditeter .

3 .
Føl ekstra bevægelse . Mødre , der transporterer tvillinger vil sige , at de følte , at deres barn var på vej alt for meget og aldrig sov .
4 .
Se hurtigere end forventet mave vækst Som forventet en kvinde gravid med tvillinger livmoderen vil vokse hurtigere end normalt . Din læge vil være at måle din livmoder vækst ved hvert besøg . Hvis det vokser hurtigere end forventet , vil din læge sandsynligvis for en ultralyd til at se, om de datoer, der er forkert, eller hvis der er to babyer .
5 .

Oplev højere end gennemsnittet vægtøgning . Hvis mor er ved at vinde vægt hurtigere end forventet i de tidlige stadier af graviditeten , kan dette være et tegn hun bærer tvillinger .
6 .
Record højere end normalt blodprøver . Hvis du medbringer tvillinger ofte din HCG ( Human gowth ) niveau vil være højere end forventet . Også din AFP ( Alphafetoprotein ) screening gøre at komme tilbage som positivt , hvis du er gravid med tvillinger .
7 .
Har en Doppler hjerteslag tæller . Brug lydbølger , giver Doppler dig til at høre barnets hjerteslag . En uddannet medicinsk faglige vil være i stand til at fortælle , hvis der er flere hjerteslag , hvilket indikerer flere babyer .

8 .
Har en ultralyd . Denne ene af de bedste måder at bekræfte der er tvillinger . En ultralyd er en procedure , der bruger højfrekvente lydbølger til at producere et billede af livmoderen for at se om der er tvillinger . Dette er en fantastisk måde at bekræfte en formere graviditet . Der er mulighed for, at en tvilling kan skjule sig bag et andet i en tidlig ultralyd .

gode råd og advarsler


 • Det er vigtigt at huske, at du altid skal tale med en læge om din bekymring for, at du har tvillinger .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.