hvordan man kan øge mental udholdenhed

Hjernen er den originale computerchip , der styrer alt , fra driftsaktivitet en bil til at give og modtage seksuel nydelse . Mental udholdenhed giver os ekspertise søges i vores daglige liv . Dog er arbejde og behandling påkrævet for at opnå det . Under mental udholdenhed sætter individer fra hinanden som enestående mennesker , der nyder , hvad de gør og gør det godt
1 .
Sov godt og rutinemæssigt . Mørke rum , stille musik eller natur cd'er og en regelmæssig sengetid kan skabe en god søvn miljø .
2 .
Spis godt og tage kosttilskud godt for hjernen . Blåbær, valnødder og fiskeolie er store omega tre 's for hjernen . En farmaceutisk kvalitet vitamin og mineraltilskud er et must .

3 .
opleve og lære nye ting . Doing Sudoko , du plejer at drikke kaffe med hånden og ikke optage en ny sport alle bidrage til fortsat hjernens udvikling . Du skal udfordre hjernen på nye måder for at holde det finjusteret .
4 .
fremme et socialt liv . Ja , selv den eremit brug for en tankevækkende samtale for at puste nyt liv i hjernen .
5 .

Dyrk din åndeligt væsen . Daglig meditation og bøn er positive processer , der hjælper hjernen være stærk .
6 .
Exercise. At være fysisk fit giver ilt og næringsstoffer til hjernen . Den holder også giftstoffer fra påvirker hjernen så meget .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.