hvordan man behandler en feber

En feber er kroppens naturlige reaktion på noget forkert. Stigningen i kropstemperaturen er forårsaget af kroppen kæmper for at vende tilbage til en normal tilstand . En feber er ofte ledsaget af ubehagelige symptomer som hovedpine , muskelsmerter , kulderystelser , kvalme , opkastning og diarré . En infektion er den mest almindelige årsag til feber . Andre årsager omfatter overeksponering for solen , en allergisk reaktion og en negativ reaktion på en immunisering :

1 .
Modstå fristelsen til at tage medicin ved det første tegn på en feber . At have en feber er en naturlig tegn på, at din krop kæmper slukket en infektion eller reagere på unormale forhold . Hvis du behandler feber for hurtigt , kan din krop ikke har tilstrækkelig tid til at skille sig af det underliggende problem .
to .

Monitor en feber nøje . Tag din temperatur regelmæssigt for at afgøre, om din tilstand forværres . Hvis din feber fortsætter med at stige , eller ikke viser tegn på at bryde , tage acetaminophen eller ibuprofen for at reducere det . Dette vil også bidrage til at lette nogle af de smerter, smerter og andre ubehagelige symptomer forbundet med feber .
3 .
Bliv hydreret . Kroppen har brug for masser af væske , så det kan aggressivt kæmpe alt, hvad der forårsager feber . Hvis din mave er for ked til at holde væsker ned , så prøv at sutte på is spåner eller nipper ginger ale eller flade soda . Udskiftning væsker er især vigtigt, hvis du opleve opkastning eller diarré .
4 .
Gør dig det så behageligt som muligt , samtidig med at din krop til at bekæmpe en feber . Bær lyst tøj og holde rummet køligt . Prøve at tage en lunken bad eller sponging af med en kølig klud .

5 .
Se din læge , hvis din feber er meget højt, eller hvis det varer flere dage . En temperatur på over 104 grader F er normalt betragtes som meget høj . Du bør også søge lægehjælp , hvis du oplever forvirring , smertefuld vandladning , en stiv nakke , kramper , åndedrætsbesvær , eller svær opkastning eller diarré .

gode råd og advarsler


 • aldrig behandle et barns feber med aspirin . Det kan udløse en sjælden men potentielt dødelig sygdom kendt som Reyes syndrom .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.