hvordan man finder en god assistent levende hjem til dine forældre

For mange boomers og andre, er Assisted Living en option , der kan være gavnlige for deres forældre eller nogen, der har behov for ekstra hjælp :

. 1 .
Sæt dig ned af dig selv eller sammen med nogen, du elsker og tillid til, og skrive ned hvad du og dine forældre har råd til . Husk, at Medicare betaler intet for Assisted Living og Medicaid betaler lidt . Næsten alle udgifter er betalt ud-af-lomme af residenter eller deres familier .
2 .

Vælg derefter en god beliggenhed . Dette bør være bekvemt for dine forældre og også familiemedlemmer og venner . Altid huske på , at du ønsker den bedste placering og anlæg til din elskede , så det vil kræve tid , kræfter og forskning-at sikre, at du vælger en god beliggenhed . Vær sikker på at inkludere dine forældre i denne beslutning , da de vil være dem, der bor der . Og vil dette give dem en vis uafhængighed i valget , og det vil hjælpe dem til at føle sig inkluderet .
3 .
Lav en liste over dine kæres behov. Vil de har brug for ekstra pleje til post-kirurgisk behov , hjælp med badeværelse og hygiejne behov , eller skal de bare brug for lidt ekstra forsigtig med dagligdags behov såsom husholdning , shopping og madlavning . Sørg for , at de valg, du foretager, vil sørge for deres behov . Til dette vil være deres nye hjem .
4 .
derefter lave en aftale om en tur i anlægget . Tjek de fælles områder og også flere af beboerens værelser . Se om du kan deltage nogle af medlemmerne til frokost og middag . Denne måde kan du stille spørgsmål og observere , hvordan beboerne bliver behandlet . Især nyttigt ville være at tale med beboerne og se, hvordan de føler ved at bo der .

gode råd og advarsler


 • Vær opmærksom på anlæggets miljø og adfærd personalet og hvordan de behandler den nuværende beboere .
 • Hvis det er muligt , gøre en baggrundskontrol af anlægget-. enten offline eller online Jo flere oplysninger du kan samle på sådan en facilitet , jo bedre .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.