hvordan man kan føle sig yngre

Som børn vi vokser op som ønsker at føle ældre . Og så er der kommer en dag , vi ønsker at føle sig yngre ! Hvad kan vi gøre for at vende tilbage hænderne på tid , eller i det mindste gøre sin tikkende bremse en smule ? ! Prøv disse trin
1 .
Reducer stress . Ja , det er en Biggy . Stress kan alder vores krop og nedrive vores immunsystem , hvilket gør os mere udsatte for sygdomme og smerter . Når vi ikke føler godt , vi kommer til at føle gammel .
2 .
Laugh mere . Faktisk , det er en del af den stress ting . Latter er blevet kendt for at mindske virkningerne af stress , så skal du slukke for kriminalitet drama og tænde en komedie !

3 .
Øvelse 15 minutter om dagen . Du behøver ikke at tilslutte sig en gym for at få motion ( selv om det kan hjælpe ) , gå hver dag . Det sender også blod til din hud og giver dig et sundt udseende .
4 .
Stand up straight ! Stående ret op og ned kan forbedre din generelle udseende , der omfatter slanke kroppen . Når du ser bedre ud , du føler dig bedre .
5 .

Spis mere frugt og grønt , og undgå junk food . Forbedring af din kost vil gøre din krop får det bedre , og du vil føle yngre .
6 .
Rygestop . En af de bedste ting, du kan gøre for din krop er at holde op med at ryge. Hvis nogen virkelig ønsker at føle yngre , dette er et skridt de vil tage .
7 .
Stop taler om alle dine fysiske smerter . Har du nogensinde lagt mærke til , at når vi bliver ældre folk begynder at tale om deres aktiviteter , lidelser og afføring ? Undgå disse samtaler , og du er sikker på at føle yngre !

8 .
Associate med positive , unge tænkende mennesker . Ikke unge i år , unge i ånden .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.