hvordan man kan forberede din mammografi

Okay damer , i en alder af fyrre du skal have årlig mammografi . Det er ikke det mest behagelige helbredsundersøgelser , men det er stadig det bedste værktøj til rådighed til påvisning af brystkræft . Så hvis det er på tide at tage dit årlige mammografier , her er nogle forslag til at hjælpe dig med at forberede screeningen :

1 .
Vores bryster tendens til at være mere følsomme under visse dage i vores cyklus . Prøv at planlægge din prøve for en dag , hvor dit bryst bliver mindre følsom .
2 .

Prøv at planlægge din test tidligt på dagen . Helst første ting om morgenen .
3 .
Når grooming for dagen i din mammografier , ikke bære nogen pulver , deodorant , creme eller parfume . En af grundene Jeg foreslog planlægning tidligt på dagen , er fordi du ikke vil være i stand til at sætte på din deodorant før din test .
4 .
Bær ikke en kjole til at tage dine test . Bær en bluse med slacks eller en nederdel . Normalt vil du blive bedt om at fjerne din top og bh , og sættes på en kort hospital kjole , længden af en bluse , så vente i venteværelset med andre kvinder , der er der for deres mammografi . Du vil føle temmelig fjollet , hvis du sidder der i dine trusser og en kort kjole .

5 .
Du har nok at bekymre sig om , ikke stresse over muligheden for, at det vil være en mand, der giver dig den test. Ifølge den mammographer jeg talte med , administrere kvinder testen , ikke mænd . Hvis der er mænd i området , havde hun aldrig hørt om en .
6 .
Slap af og tag en dyb indånding . Brug Lamaze som at trække vejret for at få dig igennem komprimering . Men når de er klar til at tage x-ray , vil du blive bedt om at holde vejret . Normalt vil de tage fire af de x-stråler , en med hver bryst komprimeret fra top til bund , og ¨¦n med hver bryst komprimeret fra side til side . Maskinen vil automatisk frigive , når billedet er taget .
7 .

Så vær ikke en fraidy kat , gør din udnævnelse !


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.