hvordan de - stress fra arbejde

Arbejder du dit liv væk ? Ja , du , den ene arbejdsdage seks dage om ugen , 12 timer om dagen . Åh , så du " hvile " på den syvende dag ? Hey , hvilede selv Gud på den syvende dag . Du dog sat i et par timer . Hvornår har du forveksler dit job med dit liv ? Fritid , wellness , sjov , og stress reduktion er alle en væsentlig del af enhver produktive rutine :

1 . .
Luk Mental kontorets Door '
Det er okay at elske , hvad du gør , det er okay at have passion for dit arbejde . Men du er ikke defineret ved hvad du gør professionelt . Stoppe med at være en arbejdsnarkoman , og lære at sætte farten ned og " slukke arbejde " .
2 .

forlade arbejdet til tiden.
Dit personlige liv er mindst lige så vigtig som dit arbejdsliv . Facing denne virkelighed og lære at arbejde med det vil gøre du føler dig mere succes og mindre stresset. Så husk at komme hjem og nyde dit privatliv .
3 .
grine lidt .
Let op og grine ad livets absurditeter . Husk , at sænke dit stress-niveau , jo højere din påskønnelse af livet og din evne til at drage omsorg for andre .
4 .
Rest , Slap af, og Play Daily .
Nogle 40 procent af de adspurgte siger, at de ikke bruger nok tid til at nyde fritidsaktiviteter. Den største hindring for at spille ? Os selv . Giv dig selv lov til at have det sjovt .

5 .
Gå på en lang ferie .
Alle har brug for en ændring af tempo og natur og sjovt på en regelmæssig basis. Ferier tilbyder genoprettende effekt mange mennesker har desperat brug for . Uden evnen til at genoplade dine batterier i en længere periode , er du på en glidebane til udbrændthed .
6 .
Opret gode minder .
må ikke ignorere din familie til fordel for at tjene til livets ophold . Skabe positive oplevelser , som røre deres følelser og vil derfor påvirke dem , så de vil huske de gode tider .
7 .

have regelmæssige » Family Time « .
traditioner dig dele med din familie er vigtige måder at nære og udtrykke din kærlighed til de vigtige mennesker i dit liv , og skabe de gode minder , der gør dig en familie .
8 .
få tid til en yndlingshobby .
have en hobby er en fantastisk måde til at sætte strøm . Uanset om du kan lide at strikke , lave scrapbøger , eller design tøj , gøre noget regelmæssigt . Gøre tid til det . Hobbyer er en vidunderlig afsætningsmulighed for det kreative udtryk mangler i mange menneskers liv .
9 .
tvinge dig selv til Slow Down .
Tidsstyring betyder ikke, pakning din dag som en flytter van , der sikrer hvert eneste minut er fuld . Hvad er egentlig Spørgsmålet er ikke mængden af tid , men dens tekstur .

10 .
passe på dig selv jævnligt .
Dette betyder ikke kun at gå til lægen og tandlægen regelmæssigt . Tilslut med din barndom , holde op et aktivt socialt liv , forkæle dig selv lejlighedsvis , og ikke føle dårlig samvittighed over nedetid .
Nogle mennesker kan opfatte spille for at være useriøst , men de er mangler det punkt . Du har brug for lejlighedsvise perioder med rekreation for at undgå burn -out og til at holde bekymre sig om hvad du gør med dit liv . Sæt farten ned og duft til blomsterne lejlighedsvis ! Spil er mere end noget " ekstra "-det er den ultimative søjle , som dit liv hviler .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.