hvordan du installerer en drikkevand Ozonisatoren

Vand ozonators give dig ren , klar og lugt-fri vand, man kan bruge til at drikke og lave mad med . De renser vand uden brug af kemiske ved hjælp af filter -systemer . Installation af en drikkevand ozonisatoren er let at gøre , da egentlige installation sjældent er nødvendig for brugen af bolig eller bærbare enheder . Lær det grundlæggende om, hvordan du installerer og bruger en drikkevand ozonisatoren
1 .
Slut kontraventil af vandet ozonatoren . Den flade side af arb skal passe enheden . Denne enhed forhindrer tilbageløb .
2 .
Undersøg slangen for at sikre, at intet blokerer den. Fjern diffuser sten fra slangen . Blæse hårdt igennem diffuser sten for at sikre, at det ikke vil blive blokeret af forhindringer .

3 .
Fyld et glas eller kande med koldt vand . Koldt vand tager mindre tid at blive mættet med aktiveret ilt . Hvis du ønsker at bruge vand for at lave te , så du bliver nødt til at overføre det til en steriliseret container og kog den til den ønskede temperatur .
4 .
Placer diffuser sten eller bold ind i glas eller kande. Tænde for vandet ozonatoren og se boblerne kommer ud af stenen . Disse bobler i sidste ende vil opløses i vandet . Tillad ozonisatoren køre i 3 til 15 minutter , afhængigt af mængden af drikkevand , du desinfektion .
5 .

Sluk for vandet ozonatoren . Fjern stenen . Lad vandet sidde i flere minutter før drikker . Den ilt vil forblive aktiveret i vandet i ca 20 minutter , men vil fortsat være sminket .
6 .
Bottle den desinficeres vandet i en steriliseret beholder , hvis du ønsker at bruge den senere . Aftapning dette vand inden for 20 minutter vil forhindre det i at komme i kontakt med nogen andre mikroorganismer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.