hvordan man gør en brasiliansk voks til mænd

År siden , ville den gennemsnitlige mand har aldrig drømt om at indarbejde kvindelige grooming tips til deres egen hygiejne ritual . Dog år siden , havde der endnu ikke været fremkomsten af " metroseksuel ". Nå , i den ånd at omfavne den indre metroseksuelle , her er hvordan man gør en brasiliansk voks og samtidig minimere nogle af de smerter forbundet med den procedure, :

1 .
Tag et brusebad inden du går i salonen . Da mænd er sweatier sex , og efter alt, hvad du er på vej til æstetiker til at fjerne en hel masse hår , er det høfligt at ankomme velplejede .
2 .

Indtag en anti-inflammatoriske pille cirka en time før du går i for voks .
3 .
Spread en bedøvende creme på området , som vil modtage den brasilianske voks . Dette vil også bidrage til at minimere smerten . Et produkt kaldet "No Scream " er en solid anbefaling .
4 .
Påfør et tyndt lag af varm voks til dine nedre regioner og genitale område .

5 .
Dæk , at voks med de relevante strimler eller leveres klud .
6 .
Hold huden stram . Dette er et vigtigt skridt i processen , som hvis du efterlader huden løs , kan du gøre nogle alvorlige skader som æstetiker trækker . Mest sandsynlige , vil de bede om din hjælp med denne del af proceduren .
7 .

Luk dine øjne og grus dine tænder , fordi her kommer rip . Har den professionelle gentage denne procedure , indtil alle hår er blevet fjernet fra din nedre region . Dette afslutter den brasilianske Wax på en mand .

gode råd og advarsler


 • På grund af den følsomme karakter af denne procedure , tillade en professionel til at tjene deres beholde . Det er meget svært for en mandlig til at udføre dette på sig selv , da han aldrig vil nå ud til alle dele af hans krop . Også på grund af den tynde karakter af nogle af huden i den mandlige kønsorganer region , er det en god idé ikke at udføre denne procedure på din partner , medmindre du har licens .
 • Husk, at du får hvad du betaler for i livet . Gå til en person , der har gjort mange brasilianske Voks på mænd før .
 • Sørg for professionelle lægger stor vægt omkring pungen og anus . Disse er de to mest bud stykker af hud , hvor hår bliver nødt til at blive fjernet .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.