hvordan man kan give ældre forælder pleje

Et af de vanskeligste opgaver voksne børn står overfor, er at finde pasningsmuligheder til deres gamle forældre . Mens nogle plan for deres forældres gyldne år i god tid , er de fleste over for en situation uden at have et system på plads . Der er flere muligheder for at yde ældre forælder pleje , og disse bør undersøges og forsket længe inden behovet for pleje opstår . Du vil være i stand til at foretage en klogere , mere informerede og hensigtsmæssigt valg uden en følelse af hastende karakter :

1 .
sammenligne omkostningerne ved de forskellige muligheder til rådighed for dig . Mens omkostningerne ikke bør være den afgørende faktor i valget af ældre forælder pleje , virkelighed dikterer , at det er en vigtig overvejelse for mange mennesker. Medicare typisk vil dække plejehjem koster kun , hvis der er en medicinsk behov for pleje. Mange ældre mennesker ofte har brug for hjælp med personlig pleje og omsorg , selvom de ikke har en medicinsk tilstand .
2 .

Overvej hjem sundhedspleje . Det er en god mulighed, hvis du ønsker at bidrage lidt tid til at pleje dine forældre selv , men har brug for lidt hjælp med medicinske behov . En privat sygeplejerske eller terapeut kan hyres til at håndtere de medicinske aspekter af pleje dine forældre . Denne type arrangement giver dig mulighed for at kontrollere kvaliteten af pleje uden at skulle tjene som den eneste omsorgsperson .
3 .
Overvej de positive virkninger ved hjælp af hjem sundhedspleje kan have på dine forældres følelsesmæssige og fysiske sundhed . At blive placeret i et plejehjem er meget deprimerende for en lang række af seniorer . Brug hjem sundhedspleje vil give dine forældre til at opretholde en vis grad af uafhængighed , mens du stadig får den pleje hun har brug for .
4 .
Vær meget forsigtig , når de ansætter hjem sundhed plejepersonale . Det er normalt bedst at leje gennem et bureau , fordi deres medarbejdere omhyggeligt screenet og uddannet til at sikre en accepteret standard for pleje . Der er imidlertid nogle ulemper ved at bruge et agentur . Den ene er , at det sandsynligvis vil være dyrere end at ansætte en person på egen hånd. En anden ulempe er, at du måske ikke har den samme person der passer dine forældre hver dag .

5 .
Screen ansøgere grundigt , hvis leje en omsorgsperson selv . Spørg efter referencer og tjekke dem grundigt . Når du har hyret en omsorgsperson , overvåge situationen nøje , indtil du er tilfreds med, at du har lavet et godt valg .
6 .
Undersøg bistået levende samfund . Disse faciliteter er for dem, der stadig kan tage sig af deres personlige behov , men har brug for en minimal mængde af bistand eller overvågning . Denne mulighed giver en relativt uafhængig livsstil for dine forældre .
7 .

Vælg plejehjemsanbringelse , hvis omstændighederne tyder på, at er det bedste valg for dig og dine forældre . Dette er normalt den mindst ønskede løsning for ældre forælder pleje , men nogle betingelser simpelthen kræve mere pleje og støtte end andre alternativer kan give . Hvis du vælger et plejehjem , er stærkt afhængige af henvisninger og anbefalinger fra de kompetente kilder .

gode råd og advarsler


 • Kontakt forældres tidligere arbejdsgivere for at forhøre sig om deres pensionsordninger . Nogle planer indeholder dækning for langvarig pleje .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.