hvordan man kan spare penge på medicin

Vi har alle brug for at spare penge på ting og recepter medicin er blot én af mange forskellige ting vi skal spare penge på . Recepter kan være dyrt nok , uanset om du har forsikring eller ej. Generiske recepter er en fantastisk måde at spare penge , men somme tider generisk medicin ikke virker så godt som navn mærke . Der er mange forskellige ting vi som individer kan gøre for at spare penge på medicin :

1 .
Motion så meget og så tit du kan . Motion er en fantastisk måde at holde sig sund og holde sig i form . Ved at udøve og praktisere regelmæssig hver dag ændringer i livsstil , kan du gå en lang vej i opholdet så sundt som du kan og forebygge sundhedsmæssige problemer i fremtiden . Ved at blive raske , kan du undgå at skulle tage receptpligtig medicin i første omgang . Udover motion , omfatte andre livsstilsændringer , vægttab , skære ned eller holde op med at ryge , skære ned eller stoppe spise fed mad , og opholder sig som stress fri som muligt .
2 .

Lær at bruge hjem retsmidler til din fordel . Hjem retsmidler kan ofte arbejde lige så god eller endda bedre end receptpligtig medicin , og selv over -the-counter medicin . Der er mange forskellige hjem retsmidler at vælge imellem . Eddike er en stor hjem afhjælpe anvendes til mange forskellige ting . Må din forskning på hjem retsmidler og lære , hvordan man effektivt bruge dem til din fordel .
3 .
Brug vitaminer regelmæssigt . Prøv at få for vane at tage en multi-vitamin hver dag . Det bedste tidspunkt at tage et vitamin er om morgenen efter at have spist morgenmad . Afprøve forskellige former for vitaminer og find ud af hvilke fungerer bedst for dig . Igen , gør din forskning på vitaminer . At finde den rigtige form for vitamin , der fungerer bedst for dig vil gå en lang vej med at holde dig sund .
4 .
Spørg din læge om gratis prøver af den medicin , han eller hun har dig på . Ved hjælp af gratis prøver , vil du ikke blot spare penge, men du vil også finde ud af , om medicinen kommer til at fungere godt nok for dig , før du bruger penge på det . De fleste læger vil give gratis prøver , hvis du har brug for dem . Alt du skal gøre er at spørge .

5 .
Forsøg over -the-counter medicin , før ty til recepter . Hvis du har en sygdom , som er let kan behandles , såsom en forkølelse , en over -the-counter medicin kan arbejde lige så godt eller endda bedre end recepter og er meget billigere end recepter .
6 .

Må din forskning . Find ud af om du kvalificerer dig til gratis eller meget billige medicin . Spørg din læge eller apotek , hvis de kan hjælpe dig med en god recept plan . Hvis du kvalificerer dig , kan du begynde at få gratis medicin eller meget billige medicin . Nogle steder , som Wal-Mart , har en generisk ordination plan , hvor du kan få generiske forskrifter for kun 4 dollars . Nu, er billigt .
7 .

Shop rundt og sammenligne apoteker . Et apotek kan have billigere versioner af en medicin end et andet apotek . Shoppe rundt og finde de bedste apotek med de billigste recept du har brug for , vil spare dig for en masse penge . Nogle mennesker er overrasket over at finde ud af , at nogle apoteker er billigere end andre . Det skader aldrig at shoppe rundt og gøre din forskning for at finde de bedste apoteket og medicin til rådighed for dig .

gode råd og advarsler


 • Disse er blot nogle måder, du kan spare penge på medicin . Må din forskning og du vil blive overrasket over, hvad du kan gøre for at spare penge .
 • Hvis du har et alvorligt sundhedsproblem , aldrig erstatte din recept medicin med hjem retsmidler , medmindre din læge siger det er okay .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.