hvordan man overlever en tur til is

Når en nødsituation opstår , og en tur til skadestuen er nødvendig, kan det være en stressende oplevelse . Overfyldte venteværelser fyldt med syge mennesker og lange ventetider kombineret med følelse syg selv kan gøre for en dårlig oplevelse . Selv om en tur til skadestuen er aldrig sjovt , er der et par ting, du kan gøre for at overleve på skadestuen og gøre besøget gå mere glat
1 .
Bring vigtige dokumenter . Carry din forsikring kort og identifikation . Bring noget " ikke genoplive " ordrer for kære , som ikke kan tale for sig selv . Bring dokumentation , som hedder De har fuldmagt til at træffe behandlingsmæssige beslutninger for en person , hvis dette er tilfældet .
2 .
Brug hospital ressourcer . Coping med en medicinsk nødsituation kan være yderst vanskeligt. De fleste hospitaler har socialrådgivere og præster , der er til rådighed til at hjælpe med problemer, der kan komme op . Tøv ikke med at spørge , hvad du har brug for .

3 .
Reducer risikoen for infektion . Venteområdet til skadestuen kan være en grobund fuld af bakterier . Mens vi venter at blive set overveje iført en kirurgisk maske . Dette kan mindske risikoen for at fange en sygdom . Skadestuer er tempofyldt og personale kan gå fra patient til patient hurtigt . Det er ikke ualmindeligt, at medarbejdere, der glemmer at vaske deres hænder . Det vil ikke skade at høfligt bede en medarbejder til at vaske op .
4 .
Forstå udledning instruktioner . Efter en evaluering på skadestue lægen kan føle at du ikke behøver at blive holdt på hospitalet . Du vil blive givet decharge instrukser , der indeholder eventuelle særlige ting, du skal gøre for din tilstand . Vær sikker på opfølgning og decharge instruktioner er klar .
5 .

Vær tålmodig . Det er svært at vente din tur , især når du føler dig syg . Men skadestuer er ofte overfyldte og ventetiden kan være lang . Husk på, i de fleste tilfælde personalet gør det bedste de kan .

gode råd og advarsler


 • Få navne . Hvis en ansat ikke indfører ham eller hende selv bede om deres navn . Ofte sygehuse sende et spørgeskema at spørge , hvordan den omhu, du modtog, var . Disse vil give dig mulighed for at komplimentere en person , der fortjener det .
 • dig roligt . Skadestuer kan være en hektisk sted , som kan føje til den stress , du allerede føler. Staying roligt vil hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål og forstår svarene .
 • Må ikke gå alene . Hvis det er muligt , har nogen drive dig til ER . Medicin eller procedurer kan gøre dig søvnig , og du vil har brug for nogen til at køre dig hjem , hvis du ikke er optaget .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.